Forum Discussion
12 Replies
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
Hej OlekSiuzdix
Najczęstszą przyczyną wystąpienia tego komunikatu jest brak pakietu Media Feature Pack (często w wersjach Windows N-edition) albo pliki gry są częściowo uszkodzone lub blokowane przez antywirus/zaporę.
Zalecam Ci przeinstalowanie gry w innej lokalizacji niż dotychczas, dodanie EA/Steam/FCTasks do wyjątków w antywirusie i zaporze, oraz upewnienie się, że system ma zainstalowane składniki multimedialne (Media Feature Pack).
- OlekSiuzdix3 months agoRising Novice
no zrobilem wszystko co napisales narazie gra mi sie pobiera na nowo ( na innym dysku) napisze jak sie zrobi czy bedzie dzialac
nie wiem co sie odwala zrobilem wszystko gra mi sie pobrala i dalej to samo bede jutro kombinowac
Może jak masz jakiś inny sposób możesz dać
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
OlekSiuzdix podeślij swój DxDiag i napisz w jakiej lokalizacji obecnie masz zainstalowaną grę oraz czy posiadasz dodatkowy antywirus. W międzyczasie spróbuj także uruchomić grę z poziomu nowego konta administratora (daj znać jak poszło).
- OlekSiuzdix2 months agoRising Novice
nie wiem jak zrobic to dxdiag po zobaczeniu poradnika dalej nie ma tego na moim kompie moje konto na ktorym mam gre ma uprawnienia administratora i tak nie dziala i nie mam dodatkowego antywirusa
juz nie wiem co robic siedze 3 dzien nad tym wszystkie poradniki wszystkie rady chata gpt i nic robilem wszystko i nic nie dziala
Prosiłbym o jakiś sposób co działa bo jutro będzie 4 dzień jak siedzę nad tym myślałem też że może błąd jest przez to że mam grę z klucza/kupionego konta lecz szybko te teorie obaliłem bo przed resetem kompa normalnie grałem
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
EA_Kalina wrote:
OlekSiuzdix podeślij swój DxDiag i napisz w jakiej lokalizacji obecnie masz zainstalowaną grę oraz czy posiadasz dodatkowy antywirus. W międzyczasie spróbuj także uruchomić grę z poziomu nowego konta administratora (daj znać jak poszło).
Może spróbuj skorzystać z poradnika video jak wygenerować DxDiag i daj znać w jakiej lokalizacji obecnie jest zainstalowana gra.
Nowe konto administratora nie ma żadnych modyfikacji wprowadzonych przez użytkownika ani niepotrzebnych plików, które mogłyby wpływać na działanie gier. Dzięki temu można wykluczyć błędy wynikające z nieprawidłowych ustawień w starym profilu. Problemy z grami mogą wynikać z konfliktów w rejestrze. Nowe konto oznacza świeże dane i brak takich konfliktów. Dlatego w miarę możliwości przetestuj działanie FC 25 na nowym koncie administratora.
- EA_Kuba2 months ago
Community Manager
Hej OlekSiuzdix
Kupowanie kont EA jest niezgodne z umową użytkownika EA. Jeśli to nie Ty zakładałeś konto EA na którym jest gra, jego prawowity właściciel ma możliwość odzyskania go, zatem sugerowałbym abyś założył własne konto i z zaufanego źródła kupił grę dla siebie.
Odnośnie błędu częstym rozwiązaniem była aktualizacja VC++, jeśli dotychczas tego kroku nie wykonałeś poniżej znajdziesz instrukcje:
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 hours agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager