Forum Discussion
juz nie wiem co robic siedze 3 dzien nad tym wszystkie poradniki wszystkie rady chata gpt i nic robilem wszystko i nic nie dziala
- OlekSiuzdix2 months agoRising Novice
Prosiłbym o jakiś sposób co działa bo jutro będzie 4 dzień jak siedzę nad tym myślałem też że może błąd jest przez to że mam grę z klucza/kupionego konta lecz szybko te teorie obaliłem bo przed resetem kompa normalnie grałem
- EA_Kuba2 months ago
Community Manager
Hej OlekSiuzdix
Kupowanie kont EA jest niezgodne z umową użytkownika EA. Jeśli to nie Ty zakładałeś konto EA na którym jest gra, jego prawowity właściciel ma możliwość odzyskania go, zatem sugerowałbym abyś założył własne konto i z zaufanego źródła kupił grę dla siebie.
Odnośnie błędu częstym rozwiązaniem była aktualizacja VC++, jeśli dotychczas tego kroku nie wykonałeś poniżej znajdziesz instrukcje:
- OlekSiuzdix2 months agoRising Novice
Teraz nie mam problemu z konfiguracją zaś teraz jak odpalam grę to jest okno z grą i logo gry i czarny ekran i powinna się włączyć lecz to się nie dzieje i gra stoi w miejscu próbowałem wszystkiego od chata gpt i to co napisałeś zrobiłem i nie działa i tak
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 22 hours agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager