10 months ago
Problem z mikro ścinkami
Dotychczas grałem na laptopie kilka klas niższym grafika 2040. Dzisiaj zainstalowałem na nowym laptopie ryzen 7 GF 4060 zaktualizowałem sterowniki ( data sterownika na dzień 22.10) gra optymalizuje m...
Przecież to przez lag buga..ktorego nie potraficie naprawic przez tydzien.. po prostu masakra
Miałem też mikro ścinki , lekkie opóźnienie i pod L1 lagowalo grę gdy wcisnalem. Wszystkiego próbowałem i postanowiłem zrobić czysta reinstalację windowsa. Po tym zabiegu ku mojemu zdziwieniu wszystko zrobiło się mega płynne i grywalne. Nawet laga pod L1 nie ma. Nie wiem ale coś musiało być na rzeczy.
U mni nie to na pewno wina sprzętu na pewno bo na drugim laptopie działa wszystko w porządku
Już próbowałem wszystkiego. Reinstalacja windowsa wszystkie sterowniki po kilka razy itd itd odsyłam tego laptopa chyba jest jakiś wadliwy. Nie wierzę, że nic nie pomaga. Czytałem o zjawisku stuttering i podobnie to u mnie wygląda. Laptop nówka ryzen 7 GF 4060 32 ramu odświeżanie 144mhz Asus tuf. Odsyłam muszę poszukać czegoś innego. Zainstalowałem dla testu inną grę i w niej też było to zjawisko. Także chyba nie wina ea.