Forum Discussion

91Hashirama's avatar
91Hashirama
Seasoned Novice
3 months ago

Problem z rozgrywką

Mam spory problem z płynną rozgrywką na moim laptopie w Ultimate Team, a dokładnie gra się notorycznie zacina. Dzieje się tak w każdym trybie. Nieważne czy to Division Rivals czy też Squad Battles, a najgorzej jest z trybem Rush. Proszę o jakąkolwiek pomoc. W załączniku przesyłam plik dxdiag z mojego laptopa.

10 Replies

• Zacznie ktoś tu łaskawie wreszcie pracować, a nie bierzecie pieniądze za nic???!!!

• pstopedaly's avatar
    pstopedaly
    Seasoned Novice
    2 months ago

Wiesz dobrze gdzie mają graczy. Ta firma podchodzi pod UOKiK, bo tak dymac graczy nie wierzę że można legalnie. Od paru dni ping ponad 40 a oni piszą że to dobry jest i że nie wpływa na jakość rozgrywki 😂😂 ja nie jestem pewny czy oni grali kiedykolwiek w te gówniana gre

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

91Hashirama daj znać jakie kroki masz już za sobą, od jakiego czasu oraz czy np. samo menu gry także się zacina

pstopedaly  A propos pingu zajrzyjcie do tematu Problemy z pingiem EAFC25. Jeśli i w waszej sytuacji macie tego samego dostawcę usług internetowych, warto zapoznać się z wnioskami pozostałych graczy.

• EA_Kalinasamo menu się nie zacina, próbowałem masę różnych rozwiązań od kalibracji ustawień karty graficznej, po modyfikację ustawień systemowych oraz ustawień w grze, sytuacja trochę się poprawiła po zakupie wzmacniacza sygnału i podłączenia laptopa kablem pod niego. Posiadam Internet światłowodowy od Orange. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago
    91Hashirama wrote:

sytuacja trochę się poprawiła po zakupie wzmacniacza sygnału i podłączenia laptopa kablem pod niego. Posiadam Internet światłowodowy od Orange. 

Przyjrzyjmy się jeszcze ocenie połączenia - najwyraźniej coś jest na rzeczy, skoro zmiana dokonana przez Ciebie wpłynęła na rozgrywkę.

• kielanek's avatar
    kielanek
    Seasoned Novice
    2 months ago

Połączenie tej gry to parodia biorą tylko pieniądze a graczy mają w **bleep** wysoki ping już od ponad miesiąca i nic z tym dalej nie robią 

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Seasoned Traveler
    2 months ago

EA_Kalinaniestety i jak widać pracownicy EA znają temat i nie potrafią go rozwiązać. A wysoki Ping jest już z 2mc, z tym że w tym czasie się pogorszył. Ping od Warszawy wciąż wynosi u mnie ponad 45ms, a do Niemiec 27ms.... 

• kielanek's avatar
    kielanek
    Seasoned Novice
    2 months ago

Dla tego stwierdziłem że to ostatnia edycja fc która kupiłem szkoda nerwów na tą gre i firmę. Pogram do końca miesiąca usuwam konto sprzedaję konsolę i żyje bez problemów 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,481 PostsLatest Activity: 8 hours ago