Forum Discussion

Borys0918's avatar
Borys0918
Seasoned Novice
3 months ago

Problem z rozgrywka PS5

Niezależnie tego czy gram Fut, Rivals czy Squad Battales, mam zacięcia gry. Mój ping cały czas wynosi 7ms (gram na kablu) internet światłowodowy 300mb/s.. Gra w momentach naciskania kombinacji przycisków dostaje dziwnego przyspieszenia, piłkarze biegają jakby byli pod wodą, wszystko jest mega opóźnione, co mogę zrobić? Próbowałem już wszystkiego pomocy !

6 Replies

• Mam ten sam problem od kilku dni, czasami gra działa dobrze, ale często są momenty że gra się przycina i po chwili momentalnie przez parę sekund przyspiesza. Wcześniej nie było problemów z rozgrywką. Również posiadam światłowód, gram na ps5 i też nie mogę sobie z tym poradzić.

• Borys0918's avatar
    Borys0918
    Seasoned Novice
    3 months ago

A jak sobie można poradzić z tym bufferbloat? Bo robiłem test i wyszło, że opóźnienie wzrasta pod obciążeniem. Jeszcze zrobię na kablu, ale będzie pewnie to samo. Mój router to tp link archer C6 (kupiłem go niedawno)

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Seasoned Traveler
    3 months ago

o każdej porze dnia? stawiałbym na bufferbloat. 

• Borys0918's avatar
    Borys0918
    Seasoned Novice
    3 months ago

Z rozgrywką mam już problem od około tygodnia, więc to raczej nie tylko tots, ale dzięki za wyjaśnienie 😁

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,598 PostsLatest Activity: 12 hours ago