Forum Discussion

RiderMaxPL's avatar
RiderMaxPL
Seasoned Novice
10 months ago

problem z SB

od około 2tygodni mam problem rozgrywką SB w FC25 , strzelam gola i potrafi mnie całkowicie wyrzucić z gry. dodam że gram na xbox series x , wersje gry też mam na to wersje  konsolę.  nowa instalacja gry też  nic nie dała,dodam że konsola chłodzenie ma OK, dbam o to żeby wszystko było jak nowe,  dzieje się tak tylko i wyłącznie w trybie rozgrywki SB , rivals normalnie bezproblemowo działa . denerwujące jest do że po wyrzuceniu do ekranu startowego konsoli gdy już załączę grę od nowa , widzę że zarejestrowało podejście wynik 0-3 w plecy i przez to tracę nagrody  . widzę że EA nigdy za swoje błędy nie odpowiada, nie ma żadnych rekompensat pomimo że problem jest z ich winy.  gra jest produktem jak każdy inny i też podlega gwarancji . jak coś nie działa jak należy to chyba wymaga rekompensaty ! ale oni mają to gdzieś

1 Reply

• dokladnie ten sam problem na ps5 i tylko podczas squad battles - podczas rivals czy rush bez problemow z polaczeniem.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 12 hours ago
1,698 Posts