Forum Discussion
150 Replies
- Seko65 months agoRising Novice
była jakoś miesiąc temu aktualizacja która to naprawiła, po czym wjechała wczoraj nowa aktualizacja która zaś przywróciła problem. teraz znów przyjdzie czekać 3- 4 tygodnie. to jest kpina.
Czy wy sobie robicie z ludzi jaja? Znowu ten sam błąd? I znowu mam czekać 3tygodnie zanim zagram. To jest sprawa do UOKIK. Robicie sobie z ludzi żarty.
U mnie po tej aktualizacji długo się ładuje jak już się załaduje to trzeba X potwierdzić start i też odrazu nie wchodzi a później pokazuje że mam wybrac ligę i już dalej nic nie mogę zrobić. Za pierwszym razem miałem też problem z przejściem na pełna wersje gry, a teraz to.
@EA_Kuba prośba o potwierdzenie że problem został chociaż zgłoszony gdzie trzeba.
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Hej wszystkim,
Dziękujemy za Wasze zgłoszenia.
Opisany przez Was problem został przekazany do właściwych zespołów i jest aktualnie analizowany.
- Jarecki44195 months agoNew Rookie
Drodzy Panstwo, ja myślę, że to już najwyższy czas zgłosić takie działanie firmy do UOKiK, bo to jest porażka. W tym momencie trwa kampania w Ultimate Team, gdzie można zdobywać tokeny. przez aktualny błąd nie jestem w stanie zdobyć tokenów ani w SB, ani w fch. koło nosa przeleciała również możliwość w DR. Przez takie działanie, my jako klienci, jesteśmy gorzej traktowani jak reszta. Jaki kolwiek Youtuber czy influencer ma normalnie dostęp do gry, buduje swoja drużynę. Ja, zresztą, tak jak i wy, nie mieliście równego startu z resztą społeczności, gdyż przez ponad miesiąc nie moglismy zagrać w gre, co jest skandaliczne, przy takiej cene za ten produkt. Teraz znowu to samo. Nie otrzymaliśmy żadnej rekompensaty za stracony czas od startu gry, teraz też nie liczę, że co kolwiek nam się należeć będzie, a gdy był bląd w tłumaczeniu paczki, to każdy który ją zakupił, dostał rekompensatę, przecież to jest kpina i jawna dyskryminacja nas.
Kiedy możemy spodziewać się powrotu do gry ?
Kuba kiedy naprawicie gre?
Nie mamy się co łudzić, znów pewnie czekają nas min. 2 tygodnie aż wyjdzie kolejny update. Problem w tym, że będą to już w sumie 2 miesiące bez możliwości gry w produkt za który zapłaciliśmy. Jaką EA proponuje rekompensatę?
Pisałem z nimi poprzez czat. Rozmawiał ze mną bot, który wskazał, że rekompensaty domagać się mogę jedynie poprzez sklep PS, także no to by było na tyle
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 14 hours ago
- 15 hours ago
- 16 hours ago