Forum Discussion
150 Replies
- 1dominek5 months agoSeasoned Rookie
Jakiś update może? 🫠
- 1dominek4 months agoSeasoned Rookie
Chyba już w tym roku nie pogramy
Ten support to dno, od miesiąca "pracują" nad małą łatką do gry. A odpowiedzi czy jakiegokolwiek update brak od ponad miesiąca
- Seko64 months agoRising Novice
Na pierwszą łatkę też tyle czekaliśmy, ale mnie bardzo dziwi że wypuszczając standardową aktualizacje nie uwzględnili w niej tego buga. Wieje amatorką
- 1dominek4 months agoSeasoned Rookie@Seko6 To już się robi zabawne, naprawić coś żeby po 2 tygodniach to zepsuć. Ta firma to żart, mnie bawi że na wszystkie głupie tematy odpowiadają, a jak jest rzeczywiście jakiś problem to tego unikają i nikomu się nie spieszy żeby to rozwiązać
Siema mam ten sam problem co reszta gram na xbox series x gre na płycie skaner działa bo inne gry wyłapuje grałem na przedpremierowej wersji 10h ale płyte mam kupioną gra została kupiona w media expert nick gracza Alien05#3437 bład ten mam juz od ok 2 tygodni
- Jarecki44194 months agoNew Rookie
Na takie właśnie traktowanie zasługujemy jako społeczność, niestety smutna ale prawda 🙂
- Seko64 months agoRising Novice
Ludzie kochani, no nie wierzę wjechała dziś aktualizacja do FC 25 i zgadnijcie co? a no wielkie NIC! dalej w menu jest opcja na przejście do pełnej wersji i aż kipie w środku.
- Jarecki44194 months agoNew Rookie
Człowiek się łudził, że jednak coś z tego będzie, ale zupełnie niepotrzebnie 🙂 ja już wykonałem swój ruch i kliknąłem "Usuń" - nie ma sensu żeby mi miejsce zajmowało na dysku konsoli, radzę to samo 🙂
Człowiek miał nadzieję ale sobie przypomniał że to EA. Ta sytuacja już się robi przykra i zniechęca do kupowania gier tej firmy. EA FC już na pewno będę się trzymać z daleka. Temat od miesiąca poruszany a ani Kuba ani Kalina nie dają żadnej informacji zwrotnej.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 12 hours ago
- 16 hours ago