Forum Discussion

ARgamer89's avatar
ARgamer89
Newcomer
10 months ago
Solved

PS 5 - wyrzuca mnie z gry po rozwinięciu listy kart.

Witam, 

Od tygodnia mam pewien problem. Przykładowo podczas robienia WSB rozwijam listę piłkarzy, przewijam w dół aby pojawiła się lista kolejnych i wyrzuca mnie z gry. Ta sama sytuacja jest gdy chce opalić mecz, pojawia się skład - i w efekcie natychmiast wyrzuca mnie z gry. 

Pomocy ! :( 

• Hej ARgamer89 

Na start usuń uszkodzone pliki gry. Dodatkowo ustaw jako aktywny nowy skład, który możesz ustawić przez Web App lub Companion.

- w nowym składzie nie wykorzystuj zawodników z poprzedniego składu a także nie wykorzystuj specjalnych kart np. EVO

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej ARgamer89 

Na start usuń uszkodzone pliki gry. Dodatkowo ustaw jako aktywny nowy skład, który możesz ustawić przez Web App lub Companion.

- w nowym składzie nie wykorzystuj zawodników z poprzedniego składu a także nie wykorzystuj specjalnych kart np. EVO

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Daj znać jesli nastąpiła poprawa po wykonaniu wczesniejszych zaleceń. Będziemy wdzięczni za aktualizacją sytuacji.  

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 days ago
1,699 Posts