Forum Discussion

DryIceTechPL's avatar
DryIceTechPL
Seasoned Newcomer
2 months ago

PS5 UT - WYŁĄCZNIA GRY

Witam. Za każdym razem od jakiegoś tygodnia wyrzuca grę w momencie przewijania składu w klubie - obojętnie czy to jest rivals, rush, mistrzostwa czy szukanie zawodników do ewolucji. 

Gra została odinstalowana i zainstalowana ponownie, usunięcie starego składu i zastąpienie go nowym, wyłączone hdcp, przywrócona baza danych PS5 - efekt? Jest jeszcze gorzej. O ile na początku problem występował po przewinięciu kilku stron (ok. pięciu) zawodników "w klubie" o tyle teraz po próbach naprawy wywala grę gdy tylko przejdę do zakładki Klub - nawet nie widzę zawodników. Nie da się korzystać z gry za którą zapłaciłem pareset złotych i wpłaciłem jeszcze kilka dokupując coins... Błędy są zgłaszane przez PS5 wraz ze screenami lub/i wideo i dalej nie mogę normalnie korzystać z gry.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

hej DryIceTechPL​ 

Warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

Daj znać jak poszło.

• DryIceTechPL's avatar
    DryIceTechPL
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Właśnie utworzyłem kolejny skład na puchar roshn. Okazało się, że nie mogę już wejść w żadną zakładkę, w której są widoczni zawodnicy (klub, skład etc.)

Metodą prób i błędów znalazłem prawdopodobnie przyczynę - karta Gyokeres po dawnej ewolucji. Gdy go usuwam ze składu przez app mogę wejść w klub skład itd. Gdy wyszukuje go po nazwisku w klubie lub znajdę go w klubie na liście od razu po załadowaniu jego karty (dosłownie tylko mignie jego wizerunek) automatycznie wyskakuje błąd. Możecie to sprawdzić?

• DryIceTechPL's avatar
    DryIceTechPL
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Zrobiłem wbs z Gyokeresem i mogę dalej przewijać, teraz wyrzuca po mignięciu karty Inaki Williamsa m, którą mam ze 3mc... Takim sposobem wyrzucę połowę klubu żeby pozbyć się kart które są wadliwe .

Edit. Rolfo, reuteler , mbeumo - kolejne karty(wszystkie po ewolucjach Urodzin FUT lub Urodziny FUT) po Gyokeres które są zbugowane 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,631 PostsLatest Activity: 2 hours ago