Forum Discussion
9 months ago
@LilGoldSigma3 zgadzam sie w 100 %
9 months ago
ja to niestety mogę się pochwalić tylko tym ze odcina mi kontroler przy zwykłych meczach rivals itp. do tego przycina wtedy lecz gdy jakiś rush to działa normalnie bez przycinek kombinowałem liczyłem ze to naprawie lecz nie podołałem może to wina ramu? mam tylko 8gb? niestety nie kupie nowego a "wypuszczenie" gry stosunkuje się z nowym trendem niestety a fc24 jest kompletnie taka sama jak fc25 za wyjątkiem TYLKO PARU nie licznych elementów XD a w fc 24 było wyśmienicie bez żadnych problemów eh myślałem ze se pogram w ulubiona grę.. tym bardziej grając dla rozgrywki a nie dla tryhardu najgorzej wydane pieniądze.....dopóki nie naprawie tego lub gdy ktoś mi nie pomoże...
- 9 months ago@MervanPL nikt ci nie pomoże, teoretycznie tylko EA, ale oni maja tak wywalone jaja, ze pewnie dam se reke uciac ze oni sami nie wiedza o tym XD, wazne, zeby dac 2 paczki 84 plus z, ktorych ci wypadnie dwoch 84 z wymaganiami po kosmos XD
About FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,631 PostsLatest Activity: 16 minutes ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 16 minutes ago
- 3 hours ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago