Wywala do pulpitu w trakcie meczów + błąd biblioteki w aplikacji EA
Witam,
mam problem z grą polegający na wywalaniu mnie z meczy (wszystkich: rivals, rush, etc).
Komunikatu żadnego nie otrzymuję. Po zagraniu 2-3 meczy max (ostatnio co raz częściej) wywala z gry.
Nie da się tak grać. Kilka razy wyrzuciło mnie np z meczu o awans lub w mistrzostwach FUT co jest niedopuszczalne.
Próbowałem grę przeinstalować, zainstalowałem grę nawet na dysku M2. Sprawdzałem połączenie sieciowe - tu nie ma problemu.
Wpisywałem komendę perfmon /rel w windowsie - nie wykazuje żadnych błędów nawet w raporcie szczegółowym.
Resetowalem router itd itd itd. W innych grach - również tych o wiele bardziej wymagających sprzętowo nic takiego się nie dzieje ..
To co mnie również bardzo zastanawia to stan mojej gry w bibliotece EA. Grę kupiłem przedpremierowo... aktualnie mam już w niej ponad 200 godzin,
długo czekałem na jakąś sensowną aktualizację oraz szukałem rozwiązań na forach ... nic to nie dało.
To co zastanawia mnie na koncie to zaznaczam jeszcze raz - przedpremierowo zakupiłem grę - a w bibliotece wiecznie wyświetla mi się pozycja że pozostała mi mniej niż jedna godzina dostępu do gry.. zachowasz swoje postępy jeśli wykupisz EA Play Pro lub zakupisz grę................. oczywiście nadal mogę grać ale nie wiem czy to nie generuje jakiegoś błędu i po upływie ok godziny może przez to wywala mnie z gry ?!? W załączniku przesyłam screen obrazu z mojej biblioteki ... EA Play Pro nie miałem nigdy.. gra jest kupiona ... i takie cuda ? Na prawdę?