Forum Discussion

eSJot's avatar
eSJot
Seasoned Newcomer
10 months ago
Solved

Zawieszona gra FC 25 x-box series X

Witam, mam problem. Wchodzę do gry FC 25 na x-box series X i mam zawieszony ekran. Nic nie reaguje, nic nie mogę zrobić. Tak jakby pad nie działał. Próbowałem od nowa parować pada, restart konsoli- nic nie pomaga.

• Hej eSJot 

Odłącz od konsoli zbędne urządzenia USB i podłącz swój pad za pomocą kabla. Następnie wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej eSJot 

Odłącz od konsoli zbędne urządzenia USB i podłącz swój pad za pomocą kabla. Następnie wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

• eSJot's avatar
    eSJot
    Seasoned Newcomer
    10 months ago

Dzięki za pomoc, nic nie miałem podłączone przez usb, niestety nie posiadam kabla do pada ale pomogło całkowite wypięcie kabla zasilającego na kilka minut. Dzięki za pomoc. 

Pozdrawiam

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 days ago
1,699 Posts