Zepsuta i niegrywalna gra po ostatniej aktualizacji na PC kiedy to naprawicie?
Witam.Może łaskawie odpisze jakiś admin albo ktoś od szanownego EA kiedy naprawicie wkońcu ten szrot nazywany "grą".Całe forum aż huczy od 2 tyg. że nie da się w to grać po aktualizacji.Wszyscy mają opóźnienia, lagi ,najszybsi zawodnicy w grze biegają jakby mieli po 80 tempa max (tzw.muły),interfejs zbugowany,gameplay jak jakieś slow motion no ogólnie patologia jednym słowem.Tylko nie ośmieszajcie się już i nie odpisujcie że to wina sprzętu,ustawień bo wina leży po waszej stronie nie po naszej.Ja mam kompa z nasa gdzie najnowsze tytuły chodzą mi płynnie a ten gniot nazywany EA FC 25 nie działa i jest niegrywalny.Prosił bym tylko o konkrętną odpowiedź albo jakiś post ze strony EA kiedy to w końcu będzie naprawione.Bo jakoś do tej pory nie było nawet wzmianki o tym problemie ze strony szanownego EA a my gracze którzy kochamy tą grę(chociaż dużo graczy już ją znienawidziło) i chcemy wiedzieć kiedy w końcu do cholery ta gra będzie grywalna.Z góry dziękuję za odpowiedź
Hej wszystkim,
Główny wątek, który będzie aktualizowany o informacje na temat rozwiązania problemu znajdziecie poniżej:
[PC] Chwilowe zacinanie się gry podczas meczu po aktualizacji
Ten wątek zamykam, aby nie duplikować wątków dotyczących tego samego problemu.