Forum Discussion

Machu22_PL's avatar
1 year ago
Solved

Zepsuta i niegrywalna gra po ostatniej aktualizacji na PC kiedy to naprawicie?

Witam.Może łaskawie odpisze jakiś admin albo ktoś od szanownego EA kiedy naprawicie wkońcu ten szrot nazywany "grą".Całe forum aż huczy od 2 tyg. że nie da się w to grać po aktualizacji.Wszyscy mają opóźnienia, lagi ,najszybsi zawodnicy w grze biegają jakby mieli po 80 tempa max (tzw.muły),interfejs zbugowany,gameplay jak jakieś slow motion no ogólnie patologia jednym słowem.Tylko nie ośmieszajcie się już i nie odpisujcie że to wina sprzętu,ustawień bo wina leży po waszej stronie nie po naszej.Ja mam kompa z nasa gdzie najnowsze tytuły chodzą mi płynnie a ten gniot nazywany EA FC 25 nie działa i jest niegrywalny.Prosił bym tylko o konkrętną odpowiedź albo jakiś post ze strony EA kiedy to w końcu będzie naprawione.Bo jakoś do tej pory nie było nawet wzmianki o tym problemie ze strony szanownego EA a my gracze którzy kochamy tą grę(chociaż dużo graczy już ją znienawidziło) i chcemy wiedzieć kiedy w końcu do cholery ta gra będzie grywalna.Z góry dziękuję za odpowiedź

5 Replies

• Potrzeba tu odpowiedzi na jedni proste pytanie, czy zaplanowana jest jakas optymalizacja? jezeli nie to trzeba czekac do nastepnej aktualizacji, moze cos sie zmieni

• Dokładnie, poprosimy o konkretną odpowiedź. Czy i kiedy to zostanie naprawione. Albo w jaki sposób można zwrócić grę i odzyskać (niemałe) pieniądze. Gra w obecnej formie jest niegrywalna. Zacina na każdym możliwym trybie online oraz offline.

• Od tygodnia nie jestem w stanie zagrać w grę za którą zapłaciłem, a EA udaje że nie widzi problemu. uciekły mi juz nagrody za division rivals, a za chwilę ucieknie mi też fut champions bo nie mogę zagrać i wygrać żadnego meczu. Jeszcze wchodzę codziennie do gry z nadzieją że sie naprawiło, ale nie. Z każdym dniem jest coraz gorzej a EA nic z tym nie robi

• UNLUCKYo0o's avatar
    UNLUCKYo0o
    New Traveler
    1 year ago
    @szymekkuczo ciesz siee ze od tygodnia.. Ja od prawie dwoch miesiecy mam taki delay ze wygrywam tylko z jakimis jaśkami. Kazdy mecz to walka z opoznieniem a nie z przeciwnikiem.. na poczatku bylem prawie w drugiej dywizji a teraz w 4 ledwo mi sie udaje byc plus w lidze weekeendowej moje max 9/10 winoow zmienilo sie na 5/6... przez ostatnie dwa miesiece cieeszyłem sie gra tylko przez 3 dni kiedy gra chodziła idealnie bo jedno ustawienie pomogło po czym nagle samo przestało działac xD

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 months ago
1,704 Posts