Forum Discussion

CreedAssassin36's avatar
CreedAssassin36
Seasoned Newcomer
8 days ago

Zerwane połączenie

Wtrakcie grania w FC 25 mistrzostw Fut w trakcie meczu w 2giej połowie wyrzuciło mnie z meczu przy stabilnym połączeniu internetowym i przez to straciłem możliwość otrzymania pika 1 z 5 93+laliga internet cały czas miałem bo telewizja cały czas grała z Orange 2terabajty internet mam na 600 przy starcie meczu miałem 10 MS ping i w trakcie meczu nie pokazywało mi nic takiego abym miał czerwone czy żółte połączenie. Stało sie to jakoś po godzinie 17:00 dziś niedziela 25 maj 2025r  przez takie coś nie otrzymam pika nie dosyć ze mi nie idzie w tej grze za dobrze ro jeszce takie coś mnie spotyka 

10 Replies

• maksi2400's avatar
    maksi2400
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Grałem mistrzostwa i chciałem zrobić zadanie "dziedzictwo mistrzostw" w którym trzeba zagrać 15 meczy aby odebrać nagrodę, wygrywałem z meczu 1-0 i wyrzuciło mnie z meczu i gra uznała to za wyjście z meczu i teraz nie mogę ukończyć tego zadania, proszę o szybką naprawę

• Kedziora08's avatar
    Kedziora08
    Seasoned Newcomer
    7 days ago

Grałem mistrzostwa i chciałem zrobić zadanie "dziedzictwo mistrzostw" w którym trzeba zagrać 15 meczy aby odebrać nagrodę, rozegrałem mecz do końca i po ukończeniu meczu nagle wyrzucilo mnie z serwerów i gra uznała to za wyjście z meczu przez co nie zaliczyła mi tego meczu jako rozegranego i teraz nie mogę ukończyć tego zadania, proszę o szybką naprawę .

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    New Traveler
    7 days ago

Nic ci nie oddadza nie masz na co liczyc uwierz mi

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Seasoned Traveler
    7 days ago

serwery... mi też zaliczyło porażkę w fut już po wygranym meczy 9:0 :D gra i tak już umiera, więc jeden Joan Garcia więcej czy mniej nie robi różnicy.... ;)

• kafi14's avatar
    kafi14
    Rising Newcomer
    7 days ago

Ja to samo, wygrana w mistrzostwach i mnie odcięło. Oczywiście wbiło mi loss. Jest sens męczyć support o to i czy wgl się uda, czy sprawa z marszu przegrana?

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    New Traveler
    7 days ago

Serwery były przeciazone jak co weekend i przez to cie wywaliło, zawsze w weekend zaskakuje ich co tydzien liczba graczy i serwery nie wyrabiaja ale spokojnie nic z tym nie zrobia. Po prostu padło na ciebie i niestety nie dasz rady zaliczyc tego zadania. Polecam grac w nocy lub  rano mega wczesnie gdy jest mniej ludzi bo innego sposobu nie ma. Jesli liczysz na płynny gameplay bez lagow i wywalania z meczy to nie licz na taki w normalnych godzinach

• shizerggpl's avatar
    shizerggpl
    Seasoned Newcomer
    7 days ago

kurde to amo miałem właśnie i mam 14 na 15 i pisałem z ea pomoc i ziomek nie poradzi mówi żeby pisać tu bo on nic nie zrobi 

• miałem to samo... smieszne jest to że ea działające na taką skale nie potrafi sobie poradzić z przeciążeniami serwerów :(

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,506 PostsLatest Activity: 2 hours ago