TematoskiRising Newcomer2 months agoAktualizacja zawodników w dynamicznych punktachCześć zespole EA FC! Kiedy dodacie najnowszą aktualizację wyglądu zawodników do Dynamicznych punktów startu kariery piłkarza? Dla informacji - gram na Xbox.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 24 minutes ago1,052 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 24 minutes ago1,052 Posts
Recent DiscussionsPołączenie konta EA z PS Nie mogę połączyć swojego konta z PlayStation network. Cały czas wywala że nie mam Internetu gdzie jest on normalnie działający. Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...Niedziałające wyszukiwanie gracza Niedziałające wyszukiwanie gracza wg koloru , pozycji itd oraz Magazyn Kart w .Wszystko to w dziale WBS ZNIKNIĘCIE PACZEK Z KONTA Dzień dobry, Zachowałem dużo paczek na event TOTY 19/01. W trakcie otwierania tychże paczek w apce Companion nagle wyskoczyło "kółko ładowania" i pozostałe paczki zniknęły ze sklepu. Pisałem maila d...Błąd uruchomienia FC 26 Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...