Forum Discussion

bartekpe1990's avatar
bartekpe1990
New Novice
1 month ago
Solved

ZNIKNIĘCIE PACZEK Z KONTA

Dzień dobry,

Zachowałem dużo paczek na event TOTY 19/01. W trakcie otwierania tychże paczek w apce Companion nagle wyskoczyło "kółko ładowania" i pozostałe paczki zniknęły ze sklepu. Pisałem maila do supportu ale dostałem odpowiedź, że nie przysługują mi żadne "dodatkowe paczki" (???). Proszę o wyjaśnienie w jaki sposób paczki, które zdobyłem przez WBS/zadania/rozgrywki to "dodatkowe paczki"? 

Jednocześnie proszę o przywrócenie zaginionej zawartości, gdyż jest to jednoznacznie  wina GRY lub APLIKACJI!

• Dzięki za update bartekpe1990​  

Jeśli nadal nie możesz znaleźć brakujących paczek EAS FC, będziemy potrzebowali dodatkowych informacji, które ułatwią wyjaśnienie sprawy:

• brakująca zawartość
    • określenia, czy brakuje ci zawartości w Ultimate Team™, „Klubach” czy przepustce sezonowej,
    • tryb, dla którego brakuje zawartości (Rivals, Mistrzostwa, zadania itd.)
    • adres e-mail powiązany z twoim kontem EA
    • ID konta na twojej platformie (PSN ID, Xbox ID itd.),
    • czasu i daty utraty/zaginięcia zawartości,
    • twoja strefa czasowa
    • platforma, na której grasz (PC, PS5, Xbox Series X|S itd.). 

Po zebraniu tych informacji przejdź na stronę z poniższej listy (w zależności od tego, w który tytuł z serii FC grasz) i wybierz dostępną opcję kontaktu z nami bezpośrednio  poprzez email/ czat na  EA Help EA SPORTS FC™ 26.

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej bartekpe1990​ 

Rozumiem Twoje zdenerwowanie. Mozliwe, że aplikacja Companion nie pokazuje paczek poprawnie po zawieszeniu sesji, dlatego chcę Cię poprosić o sprawdzenie kilku rzeczy:

Wyloguj się całkowicie z Companion App, zamknij aplikację i zaloguj się ponownie.
    Sprawdź paczki także przez Web App w przeglądarce, nie tylko w Companionie.
    Uruchom grę na konsoli/PC i sprawdź sklep bezpośrednio w samej grze - to najważniejszy krok.
    Jeśli paczki się pojawią, spróbuj otwierać je z poziomu gry, nie aplikacji.
    Daj grze chwilę na synchronizację i nie otwieraj wielu paczek naraz w aplikacji mobilnej.

Jeśli po sprawdzeniu w grze, Web App i po przelogowaniu paczek nadal nie widać, daj znać.

• bartekpe1990's avatar
    bartekpe1990
    New Novice
    1 month ago

Probowalem wszystkiego, przeinstalowalem Companion. Sprawdzalem na PC, paczek rowniez nie ma. Kilkukrotnie probowalem wylogowac  sie i zalogowac ponownie i na PC i w aplikacji na telefonie - bez efektu. Paczki wyparowaly.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Dzięki za update bartekpe1990​  

Jeśli nadal nie możesz znaleźć brakujących paczek EAS FC, będziemy potrzebowali dodatkowych informacji, które ułatwią wyjaśnienie sprawy:

• brakująca zawartość
    • określenia, czy brakuje ci zawartości w Ultimate Team™, „Klubach” czy przepustce sezonowej,
    • tryb, dla którego brakuje zawartości (Rivals, Mistrzostwa, zadania itd.)
    • adres e-mail powiązany z twoim kontem EA
    • ID konta na twojej platformie (PSN ID, Xbox ID itd.),
    • czasu i daty utraty/zaginięcia zawartości,
    • twoja strefa czasowa
    • platforma, na której grasz (PC, PS5, Xbox Series X|S itd.). 

Po zebraniu tych informacji przejdź na stronę z poniższej listy (w zależności od tego, w który tytuł z serii FC grasz) i wybierz dostępną opcję kontaktu z nami bezpośrednio  poprzez email/ czat na  EA Help EA SPORTS FC™ 26.

• zglosilem sprawe PONOWNIE przez EA  Help, nie otrzymalem zadnego numeru sprawy ani potwierdzenia zarejestrowania, nie ma jej tez na moim koncie EA. Gdzie moge ja znalezc?

ostatnio gdy taka sprawe zalozylem otrzymalem odpowiedz, ze nie kwalifikuje sie do otrzymania zawartosci. W czym ma mi to pomoc?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Na forum nie mamy możliwości pomocy w sprawach dotyczących zawartości na koncie. W tej kwestii najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym doradcą - wtedy będziesz też mógł na bieżąco śledzić status zgłoszenia na stronie pomocy. https://help.ea.com/en/help-my-cases/  

• bartekpe1990's avatar
    bartekpe1990
    New Novice
    1 month ago

Prosze o informacje czy moje zgloszenie zostalo zarejestrowane? W MOICH SPRAWACH nic nie ma…

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

bartekpe1990​  Na forum nie mamy możliwości sprawdzenia Twojego konta czy też Twoich zgłoszeń z EA Help. Po utworzeniu zgłoszenia jego numer pojawi się w historii Twoich spraw, gdzie będziesz mógł także śledzić aktualny status.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago
1,144 Posts