NiePoTwarzyRising Newcomer3 months agoAwaria web app Niedziela web app od wczoraj, ani Companion ani na przeglądarkach Safari i chrome. Błąd wyskakuje podczas logowania IMG_5094.png1.1 MBIMG_5095.png336 KB
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej NiePoTwarzy Jeśli sytuacja jest wciąż aktualnam, daj nam proszę znać.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,142 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,142 Posts
Recent DiscussionsMistrzostwa UT - znikający mecz?! Doszło do absurdalnej sytuacji. Grając w dniu dzisiejszym rozgrywki Mistrzostwa FUT zostały mi 2 ostatnie mecze do rozegrania. Przegrałem przedostatni mecz. Po ostatnim gwizdku sędziego na ekranie ko...Ukradzione zwycięstwo w drafcie Przed paroma minutami zakończyłem mecz w drafcie, mecz się normalnie zakończył, wygrałem, po czym pokazala się informacja, że wywaliło z meczu. Jak wywaliło skoro sami pokazujecie, że miałem doskona...błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd Błąd przy uruchamianiu gry Od dłuższego czasu nie mogę uruchomić gry. Ten błąd jest tak denerwujący że mam tego dosyć i proszę o poradę albo zwrot [CM Edit]. Oszust w lidze fantasy fc W meczu ligi fantasy fc po strzeleniu pierwszego gola przeciwnik włączył przerwę, i uruchomił jakieś narzędzie które spowodowało, że mogłem sobie tylko oglądać powtórki z akcji. Do przerwy było 3:1, ...