Forum Discussion

Dulqz123's avatar
Dulqz123
Newcomer
23 days ago

Błąd, 10 graczy stoi nieruchomo

Po włączeniu meczu w Liga fantasy FC dziesięciu moich graczy miało wskaźniki nad sobą i stało w miejscu, mogłem sterować tylko 1 graczem. Co w takiej sytuacji i jak mogę przywrócić utraconą jedną z prób na zdobycie nagród?

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej Dulqz123​ 

Sytuacja z jednym sterowalnym zawodnikiem najczęściej oznacza chwilową utratę synchronizacji z serwerem albo błąd sesji meczu - gra „widzi” skład, ale nie przyjmuje poprawnie komend sterowania.

Na start zamknij całkowicie grę (nie tylko wyjdź do menu), wyłącz konsolę na około 2–3 minuty i uruchom ponownie. Jeśli grasz online, warto też zrobić reset routera, żeby odświeżyć połączenie.

• A to nie jest jakiś bot przeciwnika?

Miałem taki mecz w FUT champions, on grał normalnie ja startowałem 1 piłkarzem.

Każdy inny piłkarz to była jakby inna osoba każdy nazywał się Jeffreyepstein, zgłosiłem go, przedłużalem mecz i jakoś w 40min meczu wywaliło mecz jakby opuścił,może się przestraszył, że go nagrywam albo dostał bana bo porazki mi nie zaliczyło.

Dziwne, że osoby odpowiedzialne za pomoc z błędami mówią o jakiejś synchronizacji, widzę totalny brak wiedzy co się dzieje w ich grze 

Proszę naprawić mojego Messiego, nie mogę dać mu Evo mimo iż nie mam na nim aktywnej Evo i w ogóle nie mam żadnego Messiego w klubie. Nadajcie się do czegoś... 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Jeśli podejrzewasz, że mogła to być gra z oszustem, najlepszym krokiem było właśnie zgłoszenie gracza przez odpowiednie narzędzie w grze. Na forum nie mamy możliwości weryfikacji, czy faktycznie doszło do naruszenia zasad - możemy natomiast podpowiedzieć, co jeszcze warto sprawdzić. Opisana sytuacja może wskazywać również na desynchronizację meczu na starcie, błąd synchronizacji składu, rzadziej problem z połączeniem w momencie ładowania meczu.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 14 hours ago
1,187 Posts