Van_der_lemRising Novice1 month agoBłąd ewolucji: instynkt pancernika.Witam, Nie działa ewolucja : instynkt pancernika. dodałem zawodnika : Lacroix dodałem zawodnika do składu, rozgrywam mecze, a ewolucja stoi., Żadnych postępów. Lem. IMG_1583.jpeg4.1 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 minute ago1,024 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 minute ago1,024 Posts
Recent DiscussionsZlagowany mecz Grałem mecz w rivals w pierwszej połowie było wszystko okej ale jak zacząłem grać drugą to zaczęło wszystko zacinać i nie dało się nic zrobić z wi-fi miałem cały czas dobre połączenie a komputer dzia...Błąd na rynku transferowym Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów. Sytuacja wygląda tak: Aukcję wygrałem, monety (285k) zost...Błąd uruchomienia FC 26 Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...Tryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Niesprawiedliwy ban Ostatnio wróciłem do handlu w FC26. Miałem na rynku transferowym około 15/20 kart IF Tijjani Reijnders 87 kupionego gdy kosztował około 150/200 tysięcy. W celu odblokowania środków postanowiłem sprz...