1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager9 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
EA_KubaCommunity Manager9 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
Recent DiscussionsBłąd w transferach Witam czy wie ktoś dlaczego w mojej karierze nie moge podpisać zawodników za darmo z kończącym sie kontraktem? Gdy np. w zimowym okienku chce ściągnąć zawodnika któremu zostało mniej niż 6 miesięcy t...Gra offline Witam. Zauważyłem następujące błędy w grze offline EA Sports FC 26 : SI po rozpoczęciu meczu , od razu wybija piłkę na aut , głównie w trybie turnieju Gdy robię sobie transfery w trybie Edytuj ze...Zbugowane/zablokowane dodatkowe zadanie w Rivals Witam, od ostatniego sezonu(pod koniec) do teraz mam cały czas jedno i to samo zadanie "First half frenzy. Dziesiątki razy już strzeliłem 2 gole w 1 połowie i nie raz nie strzeliłem więc powinno się ...FC26 nie włącza się Witam, od jakiegoś czasu mam problem z włączeniem się gry, kiedy ma się już uruchomić, gra się nie odpala a na steam jest z powrotem ,,graj". FC26 Steam. Windows 11 build 26200.8875 EA App świe...zagrałem trzy mecze rush i brak nagrody w ewolucji Cześć, po długim czasie wrociłem do gry w tą serie. Zagrałem 3 mecze rush i się pogubiłem - nie mam żadnej nagrody do odebrania a chciałem pohandlować.