1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager8 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
EA_KubaCommunity Manager8 months agoHej libier356 Czy możesz nam powiedzieć bardziej szczegółowo jakich błędów w grze doświadczasz?
Recent DiscussionsSeleção - Samba Speed Run Przy realizowaniu zadania Seleção - Samba Speed Run wyskakuje komunikat o tym że gra nie mogła zrealizować czy przetworzyć zadania po czym wychodzi z UT. Podjąłem próbę 2 razy, strzelając po 35-40 go...Brakującą zawartość Po wykonaniu zadania Mały Tim nie otrzymałem nagrody. Kiedy to zostanie naprawione? Trawa w grze szara Dlaczego na FC EA 2026 mam azarą trawe a w 2025 jest dobrze? Trawa w grze szara Dlaczego na FC EA 2026 mam azarą trawe a w 2025 jest dobrze? nie zalicza mi zadania "Kraj na antypodach" mam problem z zadanie w tytule bo zaliczyłem 1/5 i nie mogę zaliczyć ani jednego i nie wiem o co chodzi czy to ktoś wytłumaczy a i mam w składzie 4 australijczyków i nowo zelandczyka i mi nie oznacza...