306f9e7e06006adaSeasoned Newcomer1 month agoBaner na caly ekran przez 3 mecze champions W trakcie 3 meczy od 1 do ostatniej minuty, non stop mialem baner na caly ekran, zaslaniajcy gre o treści: „Nie bierzesz aktywnego udziału w spotkaniu. Jeśli nie zaczniesz grać przed końcem odlicza...Show Moreatt.YQDPbn4Jg45hPaGWMYyvWUri-GVkzdboptrytamJKho.jpeg156 KBatt.px8S7LMTJng9lsIu25coNEZzE3I7kvaNqPH7WtczH4g.jpeg101 KBatt.pNgiBayZcSHHR-Vjs7QxRbt-cOx2S0QbA_oo8201Hqw.jpeg126 KB
306f9e7e06006adaSeasoned Newcomer1 month agooczekuje rekompensaty za te mecze!!! stracilem 3 zwycięstwa przez ten baner!!
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 minutes ago1,168 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 minutes ago1,168 Posts
Recent DiscussionsBłąd Siemano ludzie może wy wiecie nie działa mi kompletnie Ścieżka sezonowa (Karnet) pokazuje mi że jest niedostępna. Mam tak od około 10 dni miał ktoś tak ? Brak Nagród z ostatniego sezonu premium fc26 Witam, raczej nie dyskutuje na forach ani nie zgłaszam błędów ale litości. Zakupiłem karnet premium w fc 26 na sezon 5 odebrałem nagrody ile mogłem do mojego poziomu. Ostatnie dni wbiłem ten 30lvl i...Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Same Błędy !!! Myślałem że już bardziej nie da się zepsuć tej gry ? a jednak da się . Gra która jak miała nazwę FIFA , była super hitem , a teraz staje się z roku na rok coraz gorsza i żadne nowe rozgrywki tu nie ...Gra nie działa Od ostatniej aktualizacji nie mogę wejść w grę fc 26.Gra się uruchamia a gdy się skończy ekran startowy gra się wyłącza i przechodzi do ea appa. Przed aktualizacją wszystko normalnie działało a po ak...