Lesiu91plRising Newcomer2 months agoBrak Aktualizacji składów reprezentacjiDlaczego nie są aktualizowane składy i formy zawodników w reprezentacjach?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 44 minutes ago1,052 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 44 minutes ago1,052 Posts
Recent DiscussionsZłota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...Tryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...niedziałające menu ultimate team na nintendo swith Co mam zrobić, gdy na nintendo swith kiedy wchodzę do trybu ultimate team wyświetla mi się tylko stadion w tle bez żadnych opcji? Mam tak od 2 dni, a resetowanie konsoli nic nie dało. Tak samo podpow...Niedziałające wyszukiwanie gracza Niedziałające wyszukiwanie gracza wg koloru , pozycji itd oraz Magazyn Kart w .Wszystko to w dziale WBS