AenefisSeasoned Newcomer17 hours agoCzarne buty w trybie kariery dynamicznej manageraPo zmianie wygladu butow zawodnika w Dynamicznej Karierze Managera wracaja do pierwotnej czarnej postaci po rozegraniu meczu lub wyjsciu z gry i wczytaniu zapisu
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 minutes ago1,050 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 minutes ago1,050 Posts
Recent Discussionsniedziałające menu ultimate team na nintendo swith Co mam zrobić, gdy na nintendo swith kiedy wchodzę do trybu ultimate team wyświetla mi się tylko stadion w tle bez żadnych opcji? Mam tak od 2 dni, a resetowanie konsoli nic nie dało. Tak samo podpow...Brak dodatkowych nagród do edycji gry TOTY Witam, 18.01.2026 kupiłem na Steam FC26 edycja TOTY. Problem w tym, że wciąż nie otrzymałem żadnej dodatkowej zawartości. Żadnych paczek ani dodatkowego expa. Pisałem do supportu, ale wciąż cisza. Baner na caly ekran przez 3 mecze champions W trakcie 3 meczy od 1 do ostatniej minuty, non stop mialem baner na caly ekran, zaslaniajcy gre o treści: „Nie bierzesz aktywnego udziału w spotkaniu. Jeśli nie zaczniesz grać przed końcem odlicza...Nie można uruchomić gry Nie można uruchomić gry. Błąd CE-107891-6 Złota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...