kopcia18Newcomer12 hours agoFc 26 przepustka sezonowa niedostępnaWitam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże????
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago928 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago928 Posts
Recent DiscussionsOpóźnienie w grze Mam problem z opóźnieniem w grach online oprócz w trybie Rush (nie wiem czemu). W Rushu wszystko pięknie działa, natomiast w trybie rivals gdy odpalam mecz pokazuje mi dobre połączenie z internetem (...Witam ea fc 26 Po ciężkich 75 minutach strzeliłem pierwszą bramkę i chciałem zmienić zawodników i po wyłączeniu menu czyli wznowieniu gry jak widać na załączonym obrazku ekran się zepsuł i nie mogłem dograć i przez...Zadośćuczynienie/wadliwy Anti-cheat Gdzie można rozpoczać ticket do wsparcia na temat wyrzucania z gier przez oszustów? Już któryś raz jak zaczynam wygrywać przeciwnik wyrzuca mnie z UT i jak się loguję to nie dość, że dostaję przegran...kupione paczki w sklepie fut trafiły do szybkiej sprzedaży a nie do klubu apka kampanion kupiłem w sklepie fut paczki z piłkarzami i kartami jednorazowym i wszystko trafiło do szybkiej sprzedaży kilku piłkarzy odzyskałem reszta przepadła bezpowrotnie i czuję się oszukany b...fdfdf Jak włączam Fc 26 to włącza mi sie logowanie a jak sie zaloguje to mnie wylogowuje