Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

swietny-kisiel's avatar
swietny-kisiel
Newcomer
10 hours ago

Fc26 crash

Im opening the Game and all is okay but when i Wait one minute my Game crashes, i can’t use Mouse, keyboard and all pc is chrashed

zawieszanie się gry
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• swietny-kisiel's avatar

Fc26 crash

Im opening the Game and all is okay but when i Wait one minute my Game crashes, i can’t use Mouse, keyboard and all pc is chrashed
    swietny-kisiel
    10 hours ago
  • malkovich1979's avatar

Sezony - brak punktów mimo wygranej, przeciwnik sie rozłącza

Wygrywam mecz w sezonach, gość się rozłącza i nie dostaję punktów, jak mam to zgłosić i gdzie...
    malkovich1979
    1 day ago
  • ttkkaacczzyykk's avatar

Problem: EA Sports FC 26 – slow motion / ścinki podczas meczu (PC)

Sprzęt: - CPU: Intel i5-13500H - GPU: RTX 3050 4GB Laptop - RAM: 16 GB - Dysk: SSD NVMe - Monitor: zewnętrzny przez HDMI (60 Hz) Objawy: - gra działa normalnie przez chwilę - po...
    ttkkaacczzyykk
    1 day ago
  • jancker2010's avatar

Działanie gamepada podczas gry Fut champions

Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o c...
    jancker2010
    1 day ago
  • xxxmikixxx2's avatar

Delay/Lagi?

Mam dziwny problem a mianowicie jak zaczynam grać mecz to wszystko chodzi normalnie ale po chwili wydaje sie jakbym mial delay Grając z kolegą okazalo sie ze w meczu jest juz 21' a u mnie dopiero 15...
    xxxmikixxx2
    1 day ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago