KrzchuFiedor83Rising Newcomer1 month agoFutchampions Wygrałem mecz 6-1 Zaliczyło przegraną 20251212_234013.mp42.9 MB
EA_KalinaCommunity Manager1 month agoHej KrzchuFiedor83 Udzielam Ci informacji w innym wątku, a zatem obecny zamykam jako duplikat.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,088 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,088 Posts
Recent DiscussionsASDF HEADER visual bug ( 'ASDF HEADER') that has been present in the series for 2 consecutive years, including the current FC 26. This occurs in the SBC and Objectives menus, making it impossible to read reward ...Sezony online nie zalicza wygranych po wyjsciu przeciwnika sezony ea fc 26 przeciwnik przegrywal i w 2 polowiensie rozloczyl i nie zaliczylo mi meczu jako zwyciestwo Problem z rynkiem Kupiłem grę na toty zrobiłem zadania aby odblokować rynek a i tak nie mogę z niego korzystać ponieważ wyskakuje komunikat I tak na okrągło mimo że nic nie kupiłem ani nie sprzedałem. Zaraz po o...Nie udało się uruchomić gry. Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe....po wygranym wyrzucanie z trybu ut i nie zaliczona wygrana Witam zacząłem grać ut champions o 4:30 rano czasu polskiego w dniu 03.02.2026 pierwsze 3 mecze przegrałem w normalny sposób następnie udało mi się wygrać 1 mecz w 5 meczu przegrałem w normalny sposó...