KrzchuFiedor83Rising Newcomer2 months agoFutchampions Wygrałem mecz 6-1 Zaliczyło przegraną 20251212_234013.mp42.9 MB
EA_KalinaCommunity Manager2 months agoHej KrzchuFiedor83 Udzielam Ci informacji w innym wątku, a zatem obecny zamykam jako duplikat.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,142 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,142 Posts
Recent DiscussionsNie zalicza bramek do zadania strzel bramkę niskim mocnym strzałem w 7 roznych meczach wydarzenia na żywo jeden narod mając w wyjsciowej 11. 8 niekupionych kart pilkarskich z Francji Mistrzostwa UT - znikający mecz?! Doszło do absurdalnej sytuacji. Grając w dniu dzisiejszym rozgrywki Mistrzostwa FUT zostały mi 2 ostatnie mecze do rozegrania. Przegrałem przedostatni mecz. Po ostatnim gwizdku sędziego na ekranie ko...Ukradzione zwycięstwo w drafcie Przed paroma minutami zakończyłem mecz w drafcie, mecz się normalnie zakończył, wygrałem, po czym pokazala się informacja, że wywaliło z meczu. Jak wywaliło skoro sami pokazujecie, że miałem doskona...błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd Błąd przy uruchamianiu gry Od dłuższego czasu nie mogę uruchomić gry. Ten błąd jest tak denerwujący że mam tego dosyć i proszę o poradę albo zwrot [CM Edit].