Forum Discussion

janke22's avatar
janke22
Seasoned Newcomer
3 days ago

Grałem na cheatera w FUT Champions

Nie jestem pewny czy to cheater,  czy bug, ale raczej cheater. Moja drużyna  stała w miejscu i nie mogłem się  na żadnego  zawodnika przełączyć, grałem tylko 1. Gracz na którego grałem miał nick [CM edit]. W załączniku  nagranie, słaba jakość, bo limit 75mb. Pozdrawiam

3 Replies

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Scout
    2 days ago

Oni takich ludzi nie banują, Ja też w drafcie grałem na cheatera, zglosiłem to i chcialem zwrot tokena. To mi napisali, że nic nie zauwazyli i mi sie nie nalezy.

• VIP_Dragon5's avatar
    VIP_Dragon5
    New Novice
    2 days ago

Jak byś napisał że doładujesz przy okazji pointsy za 1000 to może być coś zrobili 😂 ta gra z roku na rok to coraz większy żart 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 hours ago

Hej janke22​

Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" na EA Forums. Nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom na EA Forums a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania. 

Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić. 

1. Otwórz listę znajomych w EA app. 
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego. 
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić. 
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika. 
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu. 
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie. 
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza. 
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu. 
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy. 
    10. Wybierz opcję Wyślij. 

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.681 PostsLatest Activity: 60 minutes ago