Forum Discussion

RatchedPL's avatar
RatchedPL
Seasoned Newcomer
8 days ago

Logika piłkarzy - tryb kariery

Ogólnie w trybie kariery już po raz Nty mam problem z logiką piłkarzy. Podzielę to na etapy:

1. Piłkarz chce podwyżki: Piłkarz mówi mi, że chce podwyżkę. Mówię spoko, dobrze gra zaczynam negocjacje. Oznajmia mi teraz, że .... on nie chce przedłużać okresu kontraktu, chce tylko podwyżke xD
  2. Gdy mówię, że nie on uznaje, że lipa i kończą się negocjacje. Morale mu spadają i dostaje informacje od prezesa, że jak ja tak mogę robić, morale się psuja. 
  3. Myślę sobie, że ok w sumie takie sytuacje mogą się stać realnie, tu jeszcze problemu nie miałem. Więc z kilkoma dobrymi piłkarzami postanowiłem zrobić tak, że dam im podwyżkę mimo braku chęci przedłużenia okresu trwania kontraktu. Mam jeszcze 1,5 roku na te rozmowy więc niech ma. I teraz uwaga dostaje on podwyżkę i jest zadowolony. Oznajmia mi po miesiącu, że on chce przedłużyć okres trwania kontraktu i podwyżkę. Myślę sobie fajnie, chce usiąść do stołu i nie mogę z nim rozmawiać bo niedawno z nim rozmawiałem...system mnie blokuje. Następnie po kilku dniach/tygodniach gracz jest smutny morale mu spadają bo nie przedłużam z nim kontraktu i znowu prezes na mnie jest zdenerwowany... no i tu znowu pojawia się blokada systemowa bo nie pozwala mi negocjować po krótkim czasie z kimś i przez to system jeszcze obniża morale. 

Moim zdaniem ta sytuacja jest kuriozalna i traktuje ją jako błąd logiczny. 

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.749 PostsLatest Activity: 7 hours ago