Forum Discussion

Kreeewetaaa's avatar
Kreeewetaaa
New Novice
2 months ago

ogromne spadki fps i problemy ze stabilnością gry

Na wstępie chciałbym powiedzieć że odechciewa mi sie grać i czuje się oszukany, gra fc26 ma ponad miesiąc i od ponad miesiąca każde wejście do ultimate team kończy sie 5 krotnym wchodzeniem do squad battles i 5 krotnym zmienianiem ustawien graficznych by te w końcu sie nie resetowały, każde takowe wejście do gry zaczyna się grą w 5 fpsach i ogromnych lagach w grze jak i menu. Za taki żart a nie grę ea powinno zwrócić pieniądze ponieważ nie da się normalnie w to grać!!!. O tym co się działo w poprzednim tygodniu to nawet nie wspomnę, co 2 mecz wyrzucało z gry a gracze tracili postęp który czasem się wbijało parę meczy. Mam nadzieję że weźmiecie to sobie do serca i naprawicie tą grę bo miała to być "przełomowa odsłona".

1 Reply

• Niby naprawili wyrzucanie z gry, lecz nie zauważyłem tego wczoraj na 15 meczy 6 razy mnie wyrzuciło z czego 5 razy w 80/85 minucie przy dużej przewadze 😂 a i mecz 2 x no contest i 4 x jako przegrany

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago
839 Posts