makad9Newcomer21 hours agoPotencjalny bug? Problem z powrotem do gry Mam wrażenie że każda kolejna aktualizacja mało poprawia a więcej psuje. A to zawodnik lub cała linia zostanie przesunięta(coś jakby lag) albo jak dziś (7 kwietnia), podczas gry, w jej końcówce, po d...Show More
EA_KalinaCommunity Manager8 hours agoHej makad9 Dzięki, że dajesz nam o tym znać i wrzuciłeś nagranie.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 34 minutes ago1,211 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 34 minutes ago1,211 Posts
Recent DiscussionsProblem z opóźnieniem w meczach online Jakoś w styczniu był problem na PC gdzie podczas meczu online było opóźnienie zostało to naprawiane dzisiaj po aktualnym update znowu jest to samo wchodzi się w mecz i jest opóźnienie gdzie nie jest ...inputlag gra powinna zostac naprawiona od 4 dni mam jakos gre kupioną pierwsze dwa dni przed najnowszą aktualizacją grało sie elegancko bez problemu, po aktualizacji dwa kolejne dni z rzędu kazdy mecz to opoz...Dźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...Problemy z połączeniem podczas meczów wydarzenia RTTF Dzis, jak i wcześniej wyrzucało mnie z turnieju RTTF League, oczywiście pisalo że niby ja utraciłem połączanie ale internet był, to nie pierwsza taka sytuacja kiedy coś takiego się dzieje. A dzięki t...Awans do dywizji 5 Generalnie wygrałem mój mecz awansowy do ligi piątej 5-3 i na końcu meczu "wyrzuciło serwery EA", kiedy wróciłem do UT zobaczyłem że upadłem o 1 poziom.