Forum Discussion

wk0y797udsr1's avatar
wk0y797udsr1
Rising Novice
30 days ago

Problem Techniczny

Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w lewym górnym rogu wyskakuje mi czarne okienko tak przez 5 sekund około następnie gra się wyłącza i to tyle proszę o szybką pomoc tracę już wszelkie nadzieję na rozwiązanie tego problemu, z góry dziękuję życzę miłego dnia, :)))

15 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Dzięki za DxDiag. Niestety problem nadal jest ten sam i widać go bardzo wyraźnie. W systemie cały czas działa AURA LED Controller. To urządzenie dalej jest podpięte jako USB i dokładnie w tym samym czasie pojawiają się kernel crashe 1a8 i 1b8, które kończą się wywaleniem FC 26. Dopóki ten sterownik jest aktywny, gra będzie się zamykać niezależnie od reinstalacji.

Nie mamy możliwości kontaktu głosowego ani streamu przez Discord. Jeśli po usunięciu AURA LED Controller ten element zniknie z DxDiag, a gra nadal nie ruszy, wtedy będziemy iść dalej. W tej chwili to jest główna blokada.

• wk0y797udsr1's avatar
    wk0y797udsr1
    Rising Novice
    21 days ago

Hej EA_Kalina​ Przetestowałem EA SPORTS FC 26 na innym laptopie, gdzie gra uruchamia się poprawnie na innym koncie EA. Po zalogowaniu się na moje konto EA, gra również na tym urządzeniu zawiesza się na ekranie powitalnym AntiCheat. Potwierdza to, że problem dotyczy konkretnego konta, a nie sprzętu ani systemu. Proszę o przekazanie sprawy do zespołu EA AntiCheat w celu zbadania sprawy na poziomie konta, jest to żenujące jak na tak popularną grę.

• wk0y797udsr1's avatar
    wk0y797udsr1
    Rising Novice
    15 days ago

Dodatkowo potwierdzam, że problem występuje na tym samym komputerze, gdy zaloguję się na moje konto EA, natomiast na koncie innego użytkownika EA gra uruchamia się poprawnie.

Oznacza to jednoznacznie problem na poziomie konta (account-level issue), a nie po stronie sprzętu, systemu ani instalacji gry.

Proszę o eskalację sprawy do zespołu EA AntiCheat w celu weryfikacji statusu mojego konta oraz resetu profilu AntiCheat.

• wk0y797udsr1's avatar
    wk0y797udsr1
    Rising Novice
    3 days ago

EA_Kalina​ Dzień dobry, 

chciałam się uprzejmie przypomnieć w sprawie zgłoszenia. Problem został potwierdzony jako zależny od konta, ponieważ na tym samym komputerze gra uruchamia się poprawnie na innym koncie EA, natomiast na moim koncie nadal występuje ten sam błąd.

Czy są już jakieś informacje zwrotne od zespołu EA AntiCheat w tej sprawie?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 minutes ago
1,011 Posts