Forum Discussion

Czarek0104's avatar
Czarek0104
Newcomer
8 hours ago

Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczy

W pucharze skrupulatności nie zaliczą żadnego meczu. Zdarzyłem już wygrać ćwierćfinał a stan meczów dalej mam 0/10

5 Replies

• Czarek0104's avatar
    Czarek0104
    Newcomer
    6 hours ago

Pośrednio problem rozwiązany. Natomiast licznik meczów teraz wynosi 1/10, nie dostałem jeszcze nagrody za 1/8 a za ćwierćfinał już mam 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 hours ago

Hej wszystkim, 

Połączyłem kilka wątków dotyczących tego samego problemu w jeden dla lepszej przejrzystości. 

Otrzymałem informację, że opisany przez Was problem został już rozwiązany. Dajcie znać czy po Waszej stronie problem również minął. 

• grubbsson's avatar
    grubbsson
    Seasoned Newcomer
    9 hours ago

Nie zaliczają się zadania za grę w pucharze skrupulatności. Jest to problem ponieważ nie dostałem paczek za wykonane zadania. 

• Puchar Skrupulatności 5 sezonu, za rozegrane mecze nie da się odebrać nagród, mówię dobra fajne paczki zagram sobie. Od razu wygrywałem więc nie patrzyłem wcześniej na odbiór nagród bo chciałem dopiero po wygraniu całego pucharu odebrać sobie paczki. Wchodzę i nie ma żadnego postępu ani jednej paczki za zwycięstwa, reset gry nie pomógł i również kolejne mecze(wygrane) też nic nie zmieniły.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 minutes ago
1,148 Posts