Disk85Seasoned Newcomer1 month agoRe: Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczyKtoś wie kiedy zostanie naprawiony puchar skrupulatności? Wczoraj zagrałem wszystkie mecze i ciągle zero nagród oraz brak pokazanych wykonanych zadań tj zaliczonych...
Recent DiscussionsProblem z fps'ami w FC 26 Witam niedawno kupiłem ea fc 26 i gdy odpaliłem ją 1 raz wszystko świetnie działało w 90 fps, ale za 2 razem gra po 30 sekundach lub wejściu w ut albo mecz jakikolwiek blokowała się w 4 -7 fps i nie ...Fc26 crash Im opening the Game and all is okay but when i Wait one minute my Game crashes, i can’t use Mouse, keyboard and all pc is chrashed Sezony - brak punktów mimo wygranej, przeciwnik sie rozłącza Wygrywam mecz w sezonach, gość się rozłącza i nie dostaję punktów, jak mam to zgłosić i gdzie... Problem: EA Sports FC 26 – slow motion / ścinki podczas meczu (PC) Sprzęt: - CPU: Intel i5-13500H - GPU: RTX 3050 4GB Laptop - RAM: 16 GB - Dysk: SSD NVMe - Monitor: zewnętrzny przez HDMI (60 Hz) Objawy: - gra działa normalnie przez chwilę - po...Działanie gamepada podczas gry Fut champions Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o c...