Mackjavelli1982New Novice2 days agoRe: Serwery nie działają , companion nie działaKolejny raz ten sam problem to jest cyrk a nie gra
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,025 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,025 Posts
Recent DiscussionsProblem z padem Problem z padem od ps 5 po podłączeniu do PC pad działa normalnie wszystko super w szybkim meczu też natomiast jak dojdzie do gry w rivals lub fut champions pad nagle nie reaguje na żaden ruch . Gra...Brak Brak zaliczania do karnetu meczy z kariery menadżerskiej Zadania karnetu Mam problem z zadaniami z karnety gdyż zalicza mi co drugi mecz z trybu kariery dla przykładu w zadaniach jest rozegrać 3 mecze to ja muszę 6 żeby mi zaliczyło Brak staminy - paska zdrowia piłkarzy pow 31 lat Witam serdecznie , mam mały problem z FC26. Dlaczego w trybie kariery dynamicznej managera nie mogę grać piłkarzami co osiągnęli wiek 31 lat? Jest dopisek za stary i nie mają paska "staminy". Jeszcz...Faule w rozgrywkach online dziś rano dwa mecze rozegrane na ps5 i ludzie faulują bo gra w ogóle nie widzi fauli tylko w rivals działaja dobrze ale w rozgrzewce toty są w ogóle nie gwizdanie ludzie faulują by wygrywac mecze ...