bystryyyRising Newcomer4 days agoTrawa w grze szara Dlaczego na FC EA 2026 mam azarą trawe a w 2025 jest dobrze?
EA_KalinaCommunity Manager3 days agoHej bystryyy Udzielam Ci odpowiedzi w innym wątku, a zatem obecny zamykam jako duplikat.
Recent DiscussionsOtrzymałem inna paczkę niż zakupiłem w sklepie Witam, dzisiaj zakupiłem paczkę w sklepie za 575000 coins(Hall of legends guarantee pack), a zamiast niej otrzymałem zawartość paczki za 475000 coins(premium festival of football : greats of the gem...Rafael Marquez quest Dzień dobry, moja wersja karty Rafaela Marqueza nie nabija zadania (zdjęcia w załączniku), w zadaniu jest napisane, że można je wykonać dowolną wersją karty tego piłkarza. Karta została dzisiaj zakup...Brakującą zawartość Po wykonaniu zadania Mały Tim nie otrzymałem nagrody. Kiedy to zostanie naprawione? Nie otrzymane nagrody za grupę zadań Azja i Oceania Witam W zeszły piątek wykonałem kilkanaście zadań z powyższej grupy. Niestety z powodu błędu gry (który jak widać po forum dotyka setek graczy) nie otrzymałem żadnych nagród: ani kart piłkarskich, a...Czarny ekran podczas wejścia na mecz w trybie World Game Grałem Wyspami Zielonego Przylądka i miałem już ostatni mecz w grupie z Hiszpanią. Kliknąłem żeby wejść do meczu. Coś się zaczęło ładować i dostałem czarny ekran, który nie miał końca. Gram na PS5 i...