Forum Discussion

PolishGunner's avatar
PolishGunner
Rising Newcomer
5 days ago
Solved

Ukradzione zwycięstwo w drafcie

Przed paroma minutami zakończyłem mecz w drafcie, mecz się normalnie zakończył, wygrałem,  po czym pokazala się informacja, że wywaliło z meczu. Jak wywaliło skoro sami pokazujecie, że miałem doskonałą jakość połączenia, granie było na waszych serwerach, więc wiecie jaki był wynik, dlaczego mnie okradacie? Teraz to był pierwszy mecz w drafcie, kiedyś okradliście mnie w finale draftu. Ani złotówki więcej złodziejom.

• Hej PolishGunner​ 

Rozumiem frustrację - szczególnie w Drafcie, gdzie każda wygrana ma znaczenie. Na forum nie mamy możliwości zmiany wyniku meczu ani przywrócenia wejściówki, nawet jeśli rozłączenie nastąpiło po końcowym gwizdku. Takie sytuacje najczęściej wynikają z przerwania synchronizacji z serwerem w ostatnich sekundach meczu - gra może pokazywać dobre połączenie, ale jeśli sesja zostanie zerwana przy zapisie wyniku, system traktuje to jako niedokończony mecz.

Jeśli to się powtarza, spróbuj na start: pełne wyłączenie gry i ponowne zalogowanie do UT, restart routera oraz upewnienie się, że w tle nie działa VPN ani inne programy sieciowe.

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej PolishGunner​ 

Rozumiem frustrację - szczególnie w Drafcie, gdzie każda wygrana ma znaczenie. Na forum nie mamy możliwości zmiany wyniku meczu ani przywrócenia wejściówki, nawet jeśli rozłączenie nastąpiło po końcowym gwizdku. Takie sytuacje najczęściej wynikają z przerwania synchronizacji z serwerem w ostatnich sekundach meczu - gra może pokazywać dobre połączenie, ale jeśli sesja zostanie zerwana przy zapisie wyniku, system traktuje to jako niedokończony mecz.

Jeśli to się powtarza, spróbuj na start: pełne wyłączenie gry i ponowne zalogowanie do UT, restart routera oraz upewnienie się, że w tle nie działa VPN ani inne programy sieciowe.

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 55 minutes ago
1,142 Posts