KrzchuFiedor83Seasoned Newcomer3 days agoWygrałem mecz futchampions 6-1 zaliczyło porazke prosze o zmiane na wygranąWygrałem mecz futchampions 6-1Zaliczyło porazke zaraz po zakonczeniu i 20251212_234013.mp42.9 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago874 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago874 Posts
Recent DiscussionsRynek Gdy w rynku transferowym ustawimy kwotę min 150 a max kup teraz na 350 i zaznaczymy zlota rzadka jesteśmy wstanie znaleźć i kupic takiego zawodnika po czym go sprzedać za kwotę 599 monet Gauntlet Witam, gram sobie tryb gauntlet grałem go parę dni wcześniej wszystko było git dzisiaj odpalam go rano wygrałem 1 mecz, po czym rozpoczynam kolejny gracz wychodzi przy wyniku 2;0 wiec milo się zaskoc...input delay Po najnowszej aktualizacji po rozpoczęciu meczu rivals turniejów bądź champions po kilku minutach zaczyna dziać sie ogromny delay i jest tylko gorzej NA PC. Kiedy to naprawicie i po co ruszacie coś...BRAK MOZLIWOSCI ZMIAN ZAWODNIKA W MECZU Pisze to już 2 raz mam nadzieje ,że dostane odpowiedz czemu tak się dzieje i jak naprawić ten błąd. Tego błędu doświadczyłem w ulitmate team w Rivals, FC, Draft i w turniejach Jak dam pau...Zły terminarz w lidze mistrzów w trybie kariery Czy ktoś zauważył, że w trybie kariery terminarz meczów ligi mistrzów jest odwrócony np. Bayern na początek w realu gra z Chelsea u siebie, a w grze ustawione jest że na wyjeździe z Psv pierwszy mecz...