Forum Discussion

Lukorlo's avatar
Lukorlo
Rising Rookie
3 months ago

Wyrzucane z gry

Gra po rozpoczęciu meczu wyrzuca mnie do pulpitu po waszych "Naprawach" 20.11.2025  udało mi się zagrać 2 mecze UT(użyłem opcji Naprawy gry). Dziś 21.11.2025 ponownie usuwa mnie z gry.  Problem był notorycznie zgłaszany - nic nie  dały wasze aktualizacje . 

16 Replies

• Lukorlo's avatar
    Lukorlo
    Rising Rookie
    3 months ago

27.11 zagrałem pełnych 8 meczy UT z przeciwnikiem SI, 3-4 mecze Rush i 3 w karierze piłkarskiej i było ok.

Dziś 28.11 próbowałem zagrać w UT z przeciwnikiem SI oraz Rush i mnie wyrzuciło

• Lukorlo's avatar
    Lukorlo
    Rising Rookie
    3 months ago

dziś 25.11 odinstalowałem ea 25 .Udało mi się zagrać 1 mecz do końca. Z 2 i 3 meczu wyrzuciło mnie w 2 połowie meczu.

• Lukorlo's avatar
    Lukorlo
    Rising Rookie
    3 months ago

i nie usuwa mnie na początku meczu tylko w jego trakcie

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Lukorlo​ 

Jeśli gra wyrzuca Cię do pulpitu dokładnie po rozpoczęciu meczu, to najczęściej oznacza, że któryś z plików konfiguracyjnych lub plików gry został uszkodzony. Podsyłam Ci kroki, które warto wypróbować:

• Usuń plik FCSetup.ini, który znajduje się w lokalizacji C:\ProgramData\EA Sports\FC 25\FCSetup.ini (Program Data jest folderem ukrytym)
    • Usuń uszkodzone pliki gry i pozwól grze pobrać je ponownie

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago
1,142 Posts