KarczmaaaaNewcomer3 months agoZłota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! IMG_5263.png1 MB
random4846334Newcomer3 months agoDlaczego dostałem złotego Olise zamiast tots z paczki?att.o6sVpBk9mNCZ_KAWVxTBolaR3zJ3_7W7w3xvKP2DBH4.jpeg102 KBatt.QCyATabxXLVJbMuvi0C2oT4Y2uTG0LmfdrcTp-6RdPw.jpeg89 KB
Recent DiscussionsPo usunięciu ostatniej ewolucji w aplikacji FC COMPANION... ...zniknął mi Messi 98. Karta nie pojawia się w klubie, w ostatnio sprzedanych - dosłownie nigdzie. Szperałem po necie, podobno jest jakiś bug, także odradzam odgórnie usuwania ewolucji na piłkarzach...BŁĄD ZADANIA:OKRES PRZYGOTOWAWCZY OTAMENDI. PASJA Z PRIMERA. Cześć, mam problem z zadaniem okresu przygotowawczego " pasja z primera". W zadaniu mam zagrać 5 meczów z co najmniej 3 kartami Primera Division. Próbowałem już wszystkich konfiguracji z piłkarzami L...Zamiana drużyny na zaznaczoną ulubioną drużynę w sezonach online PS 5 Witam proszę o pomoc bo gdy próbuję włączyć mecz w sezonach online to automatycznie zamienia wybraną drużynę na ulubioną drużynę i jej przeciwnika i się wyłącza. Bład w transferach Robiłem ręcznie transfery w Bundeslidze,transferują Diomande do Realu Madryt ,zawodnik jest i w Realu Madryt i RB Lipsk,tak samo jest z innymi piłkarzami zmieniającymi klub.ktos wie jak temu zaradzić...błędny opis paczki wymiennej za 525k w sklepie Polski opis packi wprowadza w błąd graczy. Sugeruje, że dostaniemy 1 z 3 piłkarzy 98+ i pick będą SPOŚRÓD tylko i wyłącznie ikon FUTTIES i pick z ikon/bohaterów FUTTIES. (Po wielkim zdziwieniu, że...