KarczmaaaaNewcomer10 days agoZłota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! IMG_5263.png1 MB
jebaceaaaNewcomer10 days agoDlaczego dostałem złotego Olise zamiast tots z paczki?att.o6sVpBk9mNCZ_KAWVxTBolaR3zJ3_7W7w3xvKP2DBH4.jpeg102 KBatt.QCyATabxXLVJbMuvi0C2oT4Y2uTG0LmfdrcTp-6RdPw.jpeg89 KB
Recent Discussionsblokowanie podczas odbierania nagród sezonowych za każdym razem jak chcę odebrać nagrodę z osiągnięć sezonu , muszę uruchamiać grę od nowa. blokuje mnie w oknie odbioru. mam tak od dawana i nic z tym nie robicie ? za pewne nie tylko ja to mam. to ...Crash przy uruchamianiu gry!! Mam problem z uruchomieniem gry. Podczas uruchamiania występuje ten błąd. Grę mam pobraną poprzez Steam. Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem? Błąd przy wejściu do Klubów Po chwilowym ładowaniu pokazuje się komunikat "Nie można utworzyć awatara. System przekieruje cię do menu głównego". Raz na 5 razy uda się wejść ale po kilku kliknięciach znowu wywala do menu Rynek transferowy Kupiłem grę w grudniu 2025, zrobiłem zadanie z ewolucją ale system mi tego nie wczytał, pisałem do supportu 3 razy z tym problem, zostałem poinformowany że jeśli będę grać regularnie to rynek transfe...Crash przy odpalaniu gry Odpalam grę i nawet nie zdąży się załączyć menu a już mi wywala crasha. Odinstalowałem grę zainstalowałem grę na nowo i dalej to samo formatowałem konsole I też to nic nie dało kiedy to się naprawi? ...