Forum Discussion

Chrriisstopher's avatar
Chrriisstopher
Rising Novice
5 months ago
Solved

Ban blokada na rynku transferowym

Hej

Podczas eventu tytanów trofeów kupiłem za 70k  kilka sztuk kart campbella 91 z mysla o szybkim flipie, niestety flip sie nie udał a ja na rynku zostałem z 3-4 sztukami tych kart. Sukcesywnie przez tydzien wystawiałem je na sprzedaz po 65-70k liczac na odbicie gdyby wskoczyła ewolucja. Przez ten okres czasu udalo mi sie sprzedac dwie sztuki kart (w dwoch roznych dniach) za 65-70k gdzie cena rynkowa karty wynosila 25k, ktos omylkowo musial kupic ta karte. Po drugiej sprzedaży dostalem informacje o tym ze mam bana na rynek ze wzgledu na złamanie regulaminu. Przez dwa tygodnie odwoływałem sie od tej sprawy poprzez forumlarz lecz bezskutecznie, mam wrazenie ze przez caly okres czasu bot odpowiada na moje zgloszenie, na dodatek nikt z EA ToS nie odpowiada na moje pytanie odnosnie tego jakiej karty i sprzedazy dotyczy ta karta. Przez cala edycję handel kartami na rynku to byly flipy na TOTW gdzie TOTW bralem podczas weekendu a sprzedawalem na gorce w srodku tygodnia. Aktualnie na mojej historii odwołań jest status jako odrzucone  bez mozliwosci ponownego odwołania ponieważ przekroczylem limit odwołań. Do FC wrocilem po 3 latach przerwy ale patrzac na to jakie cyrki sie tu dzieja to zastanawia sie w jaka strone to wszystko zmierza? 

14 Replies

• Marianek336's avatar
    Marianek336
    Rising Novice
    5 months ago

Zostałem oszukany perfidnie i nikt mnie nie weryfikował bo dostawałem stale te same wiadomości od bota.Tyle miesięcy kupowałem i sprzedawałem karty i bylo wszystko ok a tu nagle wmawianie mi że kożystałem z pomocy innych źródeł.Rozumiem gdybym robił coś złego to się wysyła email a nie daje jakiegoś bana za to że żyję.Ea to banda oszustów i zlodzieji bo tylko to jest wyciąganie pieniędzy od ludzi nawet do ostatniej złotówki.Prosisz o o pomoc to każdy wszystko to zlewa.Albo odpisuje bot i wysyła wiecznie tą samą wiadomość z czasem bez możliwości odwołania albo ping pong i odbijanie piłeczki bo każdy nic nie może albo ma w **bleep** pomóc.Uczciwie kożystam z ea od 2023 i nie mówię ile pieniędzy widać zmarnowałem w waszą produkcję.Handlujesz kartami bo chcesz mieć monety na nowe karty to później ban bo **bleep** oprogramowanie coś odkryło.Gdyby nie **bleep** drogie paczki z ķtórych szrot leci albo 100 duplikatow tej samej karty to pewnie nie kożystał bym z rynku transferowego dużo.Nie róbcie ze mnie oszustka którym nigdy nie byłem.Wasza gra sama to miliony błędów nie mówię już o próbie włamania mi na koncie o której pisałem.Wykupione 3 karnety premium i nawet ich w grze nie pokazuje bo jest błąd.Widzę wam połowa ludzi to oszuści a tylko wy jesteście uczciwi.Czemu za dupę się nie bierzecie pseudo youtuberom którzy reklamują dziwne źródła właśnie przelewu monet?Słucham.Proste bo podniecają się waszą grą jaka to jest nie wspaniała to olewacie to.O nic więcej was nie prosiłem tylko o odblokowanie mi konta.Jesli wam jest taki problem odblokować rynek transferowy i macie takich fachowców do zaliczania wszystkiego to zliczcie kasę którą wydawałem na waszą grę i wszystkie fifa pointsy ogółem to będzie wszystko ok.Gdybym wiedział że będę potraktowany jak zero to nie tracił bym czasu i pieniędzy na tą grę.W necie gdzie bym nie czytał taki ja to nie pojedynczy przypadek.Nie chcem od was nic więcej a jedynie odblokowanie mi rynku transferowego a niemam czasu na kopanie się z wami i udowadnianie swojej niewinności bo ona zawsze była.

• Marianek336's avatar
    Marianek336
    Rising Novice
    5 months ago

Tylko jakoś panie ea_Kalina byłeś w stanie użytkownikowi w podobnym problemie pomóc i też nie mógł się już odwoływać.No chyba że siedzi was tam tysiące i ten nick jest przechodni.Przelicz pan moj wkład finansowy w waszą grę na co kolwiek i podejdź z szacunkiem i odblokuj rynek transferowy bo o nic więcej nie proszę.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 months ago
604 Posts