Forum Discussion
6 Replies
- lomcio1999eafc261 month agoNew Rookie
Też, jak tylko włączę mecz w karierze bądź jakaś cut scenka i spadki do kilku fps i tak już zostaje, jedyne co w tej grze działa to menu choć i tam czasami lubi się przyciąć. Raczej już tego nie naprawią, oby 27 nie była tak gównianą grą
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Hej Ntv123
Na start podsyłam informacje o bieżących poprawkach i znanych problemach zbieramy na oficjalnej tablicy Trello. To najszybszy sposób, żeby zobaczyć, czy dany problem jest już zgłoszony i aktualnie sprawdzany oraz czego dotyczyły aktualizacje gry.
Żebyśmy mogli pomóc konkretnie w Twoim przypadku, napisz proszę jeszcze kilka rzeczy:
Daj znać, w jakim trybie pojawia się problem (UT, kariera, szybki mecz itd.).
Opisz kiedy dokładnie mecz się wywala i czy spadki FPS są od początku, czy pojawiają się w trakcie gry.
Napisz też, czy dzieje się to za każdym razem, czy raczej losowo.I na koniec bardzo ważne – dołącz DxDiag.
- Ntv1231 month agoSeasoned Newcomer
Cała gra. Wywalanie się naprawiło ale spadki są kiedy powiedzmy wejdę do trybu jakiegokolwiek co dziwne bo w 25 jak patrzyłem takie same wymagania sprzętowe
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Ntv123 wrote:
spadki są kiedy powiedzmy wejdę do trybu jakiegokolwiek
Czy dobrze rozumiem, że spadki FPS pojawiają się w trybach online i offline - popraw mnie jeśli się mylę. Dołącz także swój aktualny DxDiag i na wszelki wypadek ocenę połączenia.
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
lomcio1999eafc26 W takich przypadkach najczęściej sprawdza się przeniesienie gry na ten sam dysk, na którym jest Windows, co przywraca stabilne FPS. Dodatkowo upewnij się, że gra korzysta z dedykkowanej karty graficznej, a nie przełącza się w trakcie meczu na zintegrowaną grafikę - link.
- Ntv1231 month agoSeasoned Newcomer
Nie pomogło