Forum Discussion

Ntv123's avatar
Ntv123
Seasoned Newcomer
1 month ago

Gra nie działa a mamy styczeń

Jest styczeń 2026 czyli około pół roku od wydania i mojego kupienia gry i czy wam też gracze na pc mecz się wywala i macie spadki do 8-17 fps?

6 Replies

• Też, jak tylko włączę mecz w karierze bądź jakaś cut scenka i spadki do kilku fps i tak już zostaje, jedyne co w tej grze działa to menu choć i tam czasami lubi się przyciąć. Raczej już tego nie naprawią, oby 27 nie była tak gównianą grą

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Ntv123​ 

Na start podsyłam informacje o bieżących poprawkach i znanych problemach zbieramy na oficjalnej tablicy Trello. To najszybszy sposób, żeby zobaczyć, czy dany problem jest już zgłoszony i aktualnie sprawdzany oraz czego dotyczyły aktualizacje gry.

Żebyśmy mogli pomóc konkretnie w Twoim przypadku, napisz proszę jeszcze kilka rzeczy:
    Daj znać, w jakim trybie pojawia się problem (UT, kariera, szybki mecz itd.).
    Opisz kiedy dokładnie mecz się wywala i czy spadki FPS są od początku, czy pojawiają się w trakcie gry.
    Napisz też, czy dzieje się to za każdym razem, czy raczej losowo.

I na koniec bardzo ważne – dołącz DxDiag.

• Ntv123's avatar
    Ntv123
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Cała gra. Wywalanie się naprawiło ale spadki są kiedy powiedzmy wejdę do trybu jakiegokolwiek co dziwne bo w 25  jak patrzyłem takie same wymagania sprzętowe

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago
    Ntv123 wrote:

spadki są kiedy powiedzmy wejdę do trybu jakiegokolwiek

Czy dobrze rozumiem, że spadki FPS pojawiają się w trybach online i offline - popraw mnie jeśli się mylę. Dołącz także swój aktualny DxDiag i na wszelki wypadek ocenę połączenia.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

lomcio1999eafc26​ W takich przypadkach najczęściej sprawdza się przeniesienie gry na ten sam dysk, na którym jest Windows, co przywraca stabilne FPS. Dodatkowo upewnij się, że gra korzysta z dedykkowanej karty graficznej, a nie przełącza się w trakcie meczu na zintegrowaną grafikę - link.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago
478 Posts