Guralek7Rising Rookie5 months agoSolvedGra się nie uruchamia. Bląd aktywacji Gra na PC się nie uruchamia. Jest pradawny błąd logowania do Origin i nic. 111.jpg115 KBscisnietyJOHNY5 months agoloooooo w koncu zadzialala ta gra
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago467 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago467 Posts
Recent DiscussionsPołączenie Nic nowego w tą grę nie da się grać . Od kilku dni co chwilę wyżuca z meczu . Brak połączenia . Które jest cały czas . Ale i tak z tym nic nie zrobią . Dla nich liczy się kasa . Co iwent nowe karty p...Fc 26 moim zdaniem cofa się w poziomie rozwoju gry. Ostatni raz grałem w fife 19 upłynęło sporo czasu ,kupiłem Fc26 i uważam ,że nic się nie zmieniło mało tego myślę ,że fc26 jest gorsze. Zachowanie obrony dramat, fizyka gry zupełnie nie realistyczna...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Jestem pod wrażeniem Witam serdecznie wszystkich odpowiedzialnych za tą pseudo grę fc26 . Otóż sporo tu osób piszących o błędach które irytują, lecz chłopki odpowiedzialni za to są poprostu bezradni nie potrafią odpowie...SBC Czy ktoś z moderatorów może mi wytłumaczyć co sie stało z SBC bo jednej z aktualizacj ?!!! Dlaczego teraz gdy buduję sklad do przepalenia i przykładowo ustawiając rzadkie złote karty klikając w szuka...