Guralek7Rising Rookie3 months agoSolvedGra się nie uruchamia. Bląd aktywacji Gra na PC się nie uruchamia. Jest pradawny błąd logowania do Origin i nic. 111.jpg115 KBscisnietyJOHNY3 months agoloooooo w koncu zadzialala ta gra
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 6 days ago323 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 6 days ago323 Posts
Recent DiscussionsProblem z serwerami Od paru godzin ciągle widzę komunikat o problemie z synchronizacją, a gdy już wejdę do gry to pokazuje się komunikat o braku połączenia z serwerami. Dodam tylko, że przeglądarka czy discord(aplikacja...Ostatni etap ewolucji / Final Evolutionary Stage trofeum / trophy Dostałem to trofeum w wersji PS5. Jednak chciałem też zrobić to w wersji PS4, ale okazuje się, że postać jest przeniesiona między wersjami, a tej konkretnej ewolucji wprowadzającej już nie ma. Próbow...Halo! Wie ktoś może po ile chodzi dobry gameplay? Za nic nie potrafię się nauczyć celnie podawać na 3 m Pytanie odnoście zakupu Czy jeśli subskrybowałem ea play pro na pc i miałem nagrody już odebrane to czy jeśli kupię teraz fc 26 ultimate edition na ps store na ps5 to dostanę znowu fc pointsy ? Kolejna spieprzona aktualizacja EA moglibyście przy nowych aktualizacjach nie dodawać kolejnych błędów? Po ostatniej aktualizacji to już jest kompletny dramat