Forum Discussion

ferenho's avatar
ferenho
Seasoned Newcomer
15 hours ago

Kłamstwa i oszustwa EA!!

Zacznę od tego, że grałem w każdą Fifę od początku tej serii — oprócz 23 i 24, bo miałem już dość waszych kłamstw i obietnic bez pokrycia.

To już około 16 lat, odkąd istnieje tryb Ultimate, a od 10 lat nie potraficie naprawić tych samych 10 błędów, które wciąż występują!

Co roku obiecujecie poprawki, a nic się nie zmienia!

Od momentu, gdy pojawił się Ultimate Team, a z gry zniknęło kultowe intro, w którym czuło się pasję — wszystko się zmieniło. Zamiast miłości do piłki zaczęła się seria pt. „Jak wyciągnąć od gracza jak najwięcej pieniędzy.”

Postanowiłem wrócić do gry, bo po prostu lubię piłkę, więc kupiłem nową FC 26. Wcześniej, przez dwa miesiące, pogrywałem w FC 25, żeby zobaczyć, jak to teraz wygląda.

Skusiła mnie lepsza wersja z ikoną i 6 000 EA Points — i żałuję, że dałem się nabrać.

Największą porażką tej gry jest to, że dodaliście kobiety do Ultimate Team.

Nie mam pojęcia, kto wpadł na tak głupi pomysł — tragedia!

W dodatku te karty mają ogromne boosty, co moim zdaniem umniejsza umiejętnościom prawdziwych piłkarzy, i to jest karygodne!

Jeśli na start dostałbym ikonę kobiety, natychmiast ubiegałbym się o zwrot pieniędzy za grę.

Kolejna sprawa — jak to możliwe, że stały, wierny klient tej serii uruchamia FC 26 i ma zablokowany rynek?

To jest po prostu niewiarygodne, jak traktujecie graczy, którzy co roku kupują wasze gry i zostawiają u was pieniądze.

A co z tym, że w grze nie ma takich klubów jak Milan czy Inter?!

Gdybym był fanem jednego z nich, w ogóle bym tej gry nie kupił. To wstyd i hańba, że dopuściliście do takiej sytuacji w tej serii.

Piszę ten post, bo niedługo miną dwa miesiące od premiery gry, a ja mam jej serdecznie dość.

Dosłownie rzygać mi się chce na myśl o waszych kłamstwach i pustych obietnicach.

Podajecie statystyki, jakie są szanse na trafienie ciekawych kart, i nawet piszecie, że co jakiś czas powinna wypaść dobra karta.

Tymczasem od samego początku dostaję tylko słabe karty.

Jak już trafi się coś z wyższym overallem, to jest to… kobieta, którą nie chcę grać — np. Irene Paredes, którą dostałem pięć razy.

Nigdy od początku gry nie miałem nawet podwójnego walkoutu!

Jedne z najlepszych kart, jakie dostałem, to złoty Kimmich, a z SBC — Matuidi (bohater).

Do tego jeszcze Patri, Rodri, Pina – same złote, niegrywalne karty.

Robię wszystkie zadania i prawie każde SBC, a dostaję po prostu tragedię!

Ostatnio otworzyłem paczkę (za 1 600 EA Points!) podczas eventu, który tak reklamowaliście — i dostałem Íñigo Martíneza 85.

Śmiech na sali.

Z tych waszych 6 000 EA Points nie dostałem żadnej fajnej, grywalnej karty!

Więc po co to wszystko reklamujecie i wprowadzacie ludzi w błąd, skoro nawet nie można cieszyć się grą?!

Widziałem mnóstwo filmików, gdzie ludzie w paczkach podglądem mają ikony cz np. Dembele lub inne topowe karty.

Ja o takiej karcie mogę tylko pomarzyć — chyba że sam ją sobie kupię.

Rozumiem, że nie możecie każdemu rozdawać najlepszych kart, ale czy naprawdę nie możecie dać graczowi od czasu do czasu czegoś ciekawego?

U mnie w paczkach 85–89 zawsze wypada ktoś z overallem 85, a jak już 86–87 — to znowu kobieta.

A jak dostanę TOTW, to zawsze z najniższym możliwym overallem — 80, 81, a 83 dotalem 4 razy.

Dlaczego nigdy nie może to być karta np 88?!

Mam pełno filmików, które dodam poniżej, żeby pokazać, jak oszukujecie graczy!

To nie tak powinno wyglądać.

Gra powinna zachęcać i dawać frajdę, a nie zniechęcać.

Teraz liczy się tylko jedno — jak wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy z gracza.

Dawniej, gdy zgłaszało się problemy, odzwanialiście i dawaliście paczki w ramach rekompensaty.

Teraz trzy razy zgłaszałem błędy, bo nie ma dnia, żebym nie musiał robić resetu PS5 bo tak gra się tnie i zawiesza.

Zrobiłem zadania w manager i nie dostałem do dziś koszulki Napoli i USA retro!!!

Mija 1,5 miesiąca, a nadal nikt się nie odezwał, mimo że wasz support obiecywał kontakt.

Dlatego mam dość waszych kłamstw.

Czuję się oszukany i żądam zwrotu pieniędzy za tę guwnianą grę!! Nigdy więcej FC!!!

Nie szanujecie graczy — liczą się tylko pieniądze.

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.261 PostsLatest Activity: 2 hours ago