cookavskyNew Vanguard3 months agoKlubyOrientuję się ktoś, czy jest jakaś grupa na discordzie z wirtualnymi klubami. Dawno mnie nie było, ale w tym roku chętnie pograłbym.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 12 days ago347 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 12 days ago347 Posts
Recent DiscussionsEwolucje Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z ewolucjami gdzie po wybraniu ewolucji i zawodnika do danej ewolucji pokazuje.mi normalnie ile czego dany zawodnik dostanie , po zaakceptowaniu karty do ewo...Liga ze znajomymi - online Witam serdecznie, zakupiłem razem z 4 znajomymi grę FC26. Wszyscy wykupiliśmy też ps plus , żeby móc grać razem online. Moje pytanie: Czy możemy sobie włączyć sezon np. Ligi Włoskiej i każdy będz...Gra laguje po przerwie Dzien dobry gram sobie w fife i w przerwie meczu gra zaczyna lagować co mam zrobić? Ea music Witam mam w prawym dolnym rogu nakładke ea music ktora przy kliknieciu RB powoduje wibrowanie pada strasznie jest to uciazliwe jak to wyrzucic Szmaty Wy **bleep** **bleep** lagujace wiecznie ten silnik gry. Rano gralem bylo git. Wlaczam gre nagle nie moge podac dobrze pilki. Zawodnicy znowu biegaja jak kloce i sa wolniejszy od rywala. Internet smi...