Lagowania ciąg dalszy
Jest 1 w nocy. W mistrzostwa mozna grac od wczoraj ale wedlug serwerow niekoniecznie. Nadal wystepuje opoznienie w sterowaniu (juz nie pamietam kiedy rozegralem normalny mecz nie wychodzac przed czasem). Notorycznie jedynie dajecie tipy aby wyjsc z gry wylaczyc gre itd itd. A kiedy naprawicie serwery? Kiedy dacie kur** dac ludziom grac w cos za co zaplacili nie male pieniadze? Naprawde o kazdej porze dnia i nocy weekendu macie przepelnione serwery? 6 meczy z 5 wyszedlem bo rywal szybciej sie przełącza niz ja zdaze sprintem biec (kolejny tydzien grania w taki sposob). Zaraz ktos powie a bo teraz obrona trzeba grac a nie biegac jednym (od poczatku gry wykorzystuje raczej caly zespol do grania i naprawde staram sie grac) ale sie po prostu nie da. Ta gra , serwery i caly gameplay to dno dna i kałem poganiane. Dalej dawajcie youtuberom nabijac 15-0 z ludzmi ze wsi co maja ledwo polaczenie z internetem. Teraz laczylo mnie z samymi ludzmi grajacymi przez komputer (juz widze jak nie bylo nikogo na konsoli). I powtorze nie broncie sie przepelnionymi serwerami bo wam rakiete wysle w koncu w ta smieszna siedzibe i serwery. Nie da sie w wiekszej mierze miec panowania nad zespolem. Granie online jest w 3/4 czasu czasem straconym bo co po umiejętnościach jak nie ma mozliwosci w czasie i tempie reagowac na tle rywala. Gdybym mogl zlozyc reklamacje i odzyskac pieniadze to bym was skurwy…y dawno pozwal o oszustwo.