Forum Discussion

zwykly666's avatar
zwykly666
Rising Rookie
1 day ago

Nerwy odpadają, jest żenada

Piłka odbija się od powietrza i zmienia kierunek. Jakiś zawodnik dwa razy dotyka piłkę nie będąc przy niej. Wiatr zapewne przenosi piłkę nad poprzeczkę choć pół metra wcześniej jest widoczna w okienku. Klnać wyzywać was,po co? Trzeba mieć gram honoru by się przejąć. EA nie ma honoru,zasad,wstydu ani refleksji. Wy zwyczajnie jesteście nastawieni na dojenie frajerów i reszta wam wisi. Tak po ludzku tworzycie bardzo ohydny team zwyczajnych śliskich manipulantów. Wasze błędy w tydzień by licealista naprawił. Ale do tego trzeba chęci. Wy jej nie macie bo błędy są zamieszczone nie przypadkiem 

3 Replies

• To jest to: ta gra sprawia, że w człowieku wzbudzają się najbardziej podłe zachowania. Ta gra nie relaksuje, cieszy, a raczej sprawia chamskie i wulgarne odruchy.

Od piątku są TOTSY. Coś można było trafić w 1 godzinie eventu. W sumie to na zestaw kart TOTS 80% jest kompletnie niegrywanych, bezużytecznych. Ale teraz trafienie nawet takiej karty jest po prostu niewykonalne. W sobotę, w niedzielę za SB otworzyłem w sumie około 60 paczek o różnej zawartości i same złote karty. 

EA zachęciło mnie do jednego. Do odinstalowania tej gry. I tak to już nie ma sensu. Trafienie czegoś bez kupowania za realną kasę paczek ze sklepu jest możliwe może na poziomie 1%. A "jaranie" się kartami specjalnymi w połowie sierpnia, lub na początku września jest zachowaniem irracjonalnym. Więc doszedłem do wniosku - szkoda czasu na ten syf, lepiej sobie pooglądać realną piłkę i iść na spacer niż poświęcać czas tym pijawkom z Kanady. 

Tyle w temacie. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago
520 Posts