BojtulexSeasoned Newcomer6 hours agopro clubs match not finding whyhello, we tried 5 different matchmaking servers, no luck in any of them. why?
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago520 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago520 Posts
Recent Discussionspro clubs match not finding why hello, we tried 5 different matchmaking servers, no luck in any of them. why? Nerwy odpadają, jest żenada Piłka odbija się od powietrza i zmienia kierunek. Jakiś zawodnik dwa razy dotyka piłkę nie będąc przy niej. Wiatr zapewne przenosi piłkę nad poprzeczkę choć pół metra wcześniej jest widoczna w okienk...slow motion problem EA, to co dzieje się z ta grą na PC i problemem slow motion zakrawa na kradzież kasy, co aktualizacja to problem się powtarza, dotyczy to setek ludzi szczególnie grających w klubach. Nakroiliście kas...Ktoś coś sugeruje? Wygląda na to, że olbrzymia część graczy jest ruchowo i wzrokowo niepełnosprawna. Raz, drugi, piąty i 20 można się pomylić. Ale żeby w każdym meczu 8/10 razy podawać i strzelać niecelnie? Pewnie tak ...Blokada rynku transferowego Ostatnio chcialem zlozyc odwolanie do decyzji o nalozenie blokady rynku transferowego na moje konto, do ktorego nadal nie mam dostepu lecz wchodzac w historie kar ea nie mam takiej opcji poniewaz nie...