Forum Discussion

7x2hcxc8ij8z's avatar
7x2hcxc8ij8z
Seasoned Newcomer
1 month ago

Re: Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna...

Gram w FC 26 na PS5 od początku sezonu nie działa mi FC HUB czyli dostęp do sezonu nie moge odbierać nagród ani widzieć postępów nie wyświetla się ile dotychczas uzyskałem punktów. Myślałem że się samo naprawi po kilku dniach , ale nadal nie działa. Na aplikacji na telefonie działa normalnie.  Gdy naciskam przycisk na padzie służący do wyświetlenia nagród w tym sezonie wyświetla się szybko komunikat i znika nawet nie wiem co tam pisze. Późniejsze kliknięcia nic nie dają zero reakcji.

1 Reply

• xTaikiBansei's avatar
    xTaikiBansei
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

Mam to samo, hub nie działa i nie mogę wejść w wirtualne kluby. Za to mogę grać normalnie w ultimate online, ale nie mam przepustki sezonowej. Pobrałem grę na ps4 na próbę. Tam normalnie mogę wejść w kluby i w ultimate zadziałała przepustka. Myślałem, że to naprawi problem na ps5, ale problem jest nadal. Teraz na ps4 nie wjede już na ultimate bo wykrywa że przeniosłem się na ps5 xd

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 7 hours ago
488 Posts