Rozumiem, że graczy steam pc macie w nosie?
Ja jestem zażenowany. Dzisiaj o północy zobaczyłem komunikat że planowana jest aktualizacja i zawarte tam problemy były dosłownie takie jak u mnie. Głównie chodzi o ten kontroler nie działający w rivals. Wywala z meczu z powodu braku aktywności. Nakładają na mnie kary za wyjście z meczu. Dość, że straciłem tyle czasu bo się nie da grać to jeszcze w przyszłości za mecz dostane mniej pieniędzy. Dzisiaj się cieszyłem jak się aktualizowało. Okazało się, że nic się nie zmieniło, dalej jest to samo. A sorry teraz doszło jeszcze slow mo w szybkim meczu i squad battles. Pomimo, że spędziłem tydzień na grzebaniu w oprogramowaniu, ustawieniach gry, żeby chociaż trochę się nie zacinało i już nie było tragedii. Teraz zepsuli to po całości. Ta gra się nadaje do kosza. Ta aktualizacja to chyba tylko po to, żeby zakończyć ten temat, udawać że wszystko naprawili. Mogę grać tylko w rush, a jakbym chciał tylko jeden tryb to bym sobie wersje demo kupił XD. Na pewno będę ostrzegał znajomych, żeby tej gry nie kupowali bo szkoda psychiki. Jak tego nie zrobią w ciągu kilku dni to będzie jeden z większych absurdów, jaki producent gier odwalił. Zapowiadali poprawy w tej odsłonie, że słuchają społeczności. Kurde dałem się w to nabrać. Wkurzyli mnie konkretnie...